Dženifer Lopez spremna da odere Bena na sudu: Pevačica besna na bivšeg muža zbog njegovog poteza "Izgledala je kao jadnica"
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Dženifer Lopez spremna da odere Bena na sudu: Pevačica besna na bivšeg muža zbog njegovog poteza "Izgledala je kao jadnica"

Pop kultura -

Pevačica i glumica Dženifer Lopez pre nekoliko dana je podnela zahtev za razvod od glumca Bena Afleka, nakon samo dve godine braka.

Glumica besna na uskoro 'bivšeg muža'
Glumica besna na uskoro "bivšeg muža"foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Idiličnoj priči došao je kraj nakon niza pokušaja pomirenja, a kako navode svetski mediji razlog tome je njegova odluka da njihovu drugu godišnjicu braka sa svojom bivšom ženom, Dženifer Garner. On je malo pre toga propustio i Dženiferin rođendan iz istog razloga.

- Džej Lo se zaklela da će naterati Bena da zažali dan kada je odlučio da ona izgleda kao jadnica! - rekao je ekskluzivno insajder magazina "In Touch".

Ben Aflek je sve vreme u društvu Dženifer Garner
Ben Aflek je sve vreme u društvu Dženifer Garnerfoto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon više meseci "šuškanja", Dženifer Lopez je podnela zahtev za razvod na drugu godišnjicu braka sa glumcem. "TMZ" prenosi da nisu potpisali predbračni ugovor, i da je pitanje kako će podeliti imovinu.

Već mesecima se pričalo da par nije u dobrim odnosima, jer se Dženifer i Ben nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Niko od njih dvoje nije hteo da komentariše ove navode, ali sada je potvrđeno - Dženifer će ovo biti četvrti razvod, a Benu drugi.

Dženifer očajna
Dženifer očajnafoto: screenshot Youtube/Dunkin

U poslednje vreme Ben Aflek je u javnosti viđen isključivo u društvu Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece.

Ben Aflek i Dženifer Garner bili su zvanično u braku od 2005. do 2018. a rastali su se 2015. Glumac je tokom braka imao probleme sa alkoholizmom, prvi put je potražio pomoć 2001. Lečenje se nastavilo i 2008, 2017. pa i 2018. posle razvoda.

Ben i Dženifer su bili u braku samo 2 godine
Ben i Dženifer su bili u braku samo 2 godinefoto: Profimedia

Aflek je 2020. priznao da su njegovi problemi sa alkoholom uticali na njihov brak, jer je pio sve više i više dok se njihova zajednica ionako raspadala pa je to dovelo do dodatnih problema u njihovoj vezi.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track