Ana se sa samo 15 godina skinula u "Sekula se opet ženi": Šokirala publiku, a onda je napravila potez koji joj je promenio život
Foto: Printscreen

da li ste znali?

Ana se sa samo 15 godina skinula u "Sekula se opet ženi": Šokirala publiku, a onda je napravila potez koji joj je promenio život

Pop kultura -

Domaći filmovi oduvek su koketirali sa erotikom. U odnosu na današnje vreme, glumice su mnogo više bile slobodnije pred kamerama. Neke od najvećih zvezda domaćeg glumišta glumile su u provokativnim scenama koje se još uvek pamte.

Međutim, ni njihove mlađe kolegnicie tada nisu imala problema sa tim da se, ako zahteva uloga, obnaže pred kamerama. Jedna od njih je i Ana Katarina Stojković. Ona se proslavila filmom "Sekula se opet ženi".

Imala je samo 15 godina kada se skinila pred kamerama
Imala je samo 15 godina kada se skinila pred kameramafoto: Printscreen

Naime, ona je imala je samo 15 godina kada se skinula u filmu Dragoslava Lazića. To je tada izazvalo veliki šok za gledaoce. U filmu koji je te 1991. godine izdat samo na VHS kasetama igra devojku koja privlači starije muškarce, a u spornoj sceni kupa gole grudi dok je iz prikrajka proždire pohotni pogled Sekule.

Ovako danas izgleda Ana
Ovako danas izgleda Anafoto: Dee Cercone / Everett / Profimedia

Nakon ove uloge ona je napustila Srbiju i život nastavila u dalekoj Americi. Od 1999. godine gradi uspješnu karijeru u Holivudu gdje je glumila u više američkih serija i filmova, poput "Mjesto zločina: Njujork" (2004), "Dva i po muškarca (2004) i "Istražitelji iz Majamija (2006)

Ovako danas izgleda Ana Aleksander
Ovako danas izgleda Ana Aleksanderfoto: Contrast Studios

- Radoš je zaslužan što sam postala glumica. Na njegov nagovor, roditelji, koji su tada sa njegovom porodicom bili kućni prijatelji, dozvolili su mi da zaigram u filmu "Sekula se opet ženi". Odmah sam se zaljubila u glumu i sa 16 godina upisala Fakultet dramskih umjetnosti. Ubrzo poslije toga sam napustila fakultet, otišla iz Srbije i preselila se u Južnu Afriku, a zatim u Ameriku. Bez obzira na daljinu održala sam kontakt sa porodicom Bajić - govorila je svojevremeno Ana koja se danas predstavlja kao Ana Aleksander.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:18

Andrija Milošević skočio u publiku u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track