Oženio se glumac Mihajlo Jovanović: Bajkovit prizor u prirodi, trudna mlada blista u uskoj haljini, a mladoženja puca od sreće
Mlada blistala u venčanici, Foto: printscreen/instagram/_blejzmodesti

čestitke

Oženio se glumac Mihajlo Jovanović: Bajkovit prizor u prirodi, trudna mlada blista u uskoj haljini, a mladoženja puca od sreće

Pop kultura -

Glumac i di-džej Mihajlo Jovanović nakon ceremonije crkvenog venčanja koju je održana početkom juna, sklopio je i građanski brak sa svojom izabranicom proteklog vikenda.

Mihajlo Jovanović sklopio građanski brak sa izabranicom
Mihajlo Jovanović sklopio građanski brak sa izabranicomfoto: printscreen/instagram/_blejzmodesti

Fotografije s venčanja podelila je na društvenim mrežama njegova koleginica Anđela Jovanović. Glumica je bila gošća na slavlju u društvu supruga Mihaila Dudaša.

Mlada koja je trudna blistala je u uskoj beloj haljini, dok je mladoženja za ovu priliku izabrao svečano odelo.

Na svadbi je bila i Anđela Jovanović sa suprugom Mihailom Dudašem
Na svadbi je bila i Anđela Jovanović sa suprugom Mihailom Dudašemfoto: printscreen/instagram/_blejzmodesti

Inače, mladog glumca publika je upoznala u kroz popularni serijal "Andrija i Anđelka", gde se pojavio u nekoliko epizoda.

Mihajlo Jovanović privukao je pažnju publike ulogom prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića u telenoveli "Crveni mesec", ali mladi i talentovani umetnik ima iza sebe zapažene role u Italiji.

Jovanović je trenirao fudbal i atletiku, a sada puštate muziku po klubovima.

"Volim da slušam i puštam muziku drugih kultura. Imam nastupe po Beogradu i Novom Sadu. Gluma je moj posao, a muzika je ljubav i hobi" - otkrio je za Kurir Mihajlo.

Pod imenom DJ Mihajlo, nastupao je u renomiranim beogradskim klubovima poput 20/44, KC Grad i Drugstore, ali i na festivalima kao što su Lovefest i Velvet. Osim u rodnom Beogradu, svoj muzički trag ostavlja i širom sveta, nastupajući u različitim klubovima u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Francuskoj i Danskoj. U rodnom gradu poznat je po širokom osmehu i uvek pozitivnoj energiji. Takav je i za DJ pultom.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track