Bračni krevet u kraljevskoj veličini, orman u staklu i ogroman luster: Ovo je spavaća soba Anđelke i njenog muža Marka Žugića
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ljubavno gnezdo

Bračni krevet u kraljevskoj veličini, orman u staklu i ogroman luster: Ovo je spavaća soba Anđelke i njenog muža Marka Žugića

Pop kultura -

Glumica Anđelka Stević Žugić, koja je domaćoj publici prepoznatljivija pod prezimenom Prpić svoje porodično gnezdo svila je sa Markom Žugićem u Beogradu. O njihovoj romansi se naširoko pričalo, a nedavno su dobili ćerku Čarnu.

Anđleka Stević Žugić i Marko Žugić
Anđleka Stević Žugić i Marko Žugićfoto: Damir Dervišagić

Svoju privatnost vešto kriju, a Anđelka nam tek ponešto otkriva na društvenim mrežama. Njihovo ljubavno gnezdo je ušukano i odiše toplinom, a sudeći po kadrovima koje Anđelka deli na mrežama, sve je uređeno sa ukusom.

Anelka pokazala spavaću sobu
Anelka pokazala spavaću sobufoto: printscreen/instagram/andjelkap

Tako i spavaća soba, koja ima bračni krevet u kraljevskoj veličini, orman u staklu i luster od kristala. I sve to je uređeno sa velikim ukusom.

Ormar sav u staklu i krevet kraljevske veličine
Ormar sav u staklu i krevet kraljevske veličinefoto: printscreen/instagram/andjelkap

U spavaćoj sobi se nalazi veliki ormar sa pregradama, policama, ogledalom, a jedan deo je čak ceo u staklu, stavljen u položaj naspram bračnog kreveta. Zidovi su sive boje, a vrata bele, što čini idealan kontrast boja.

Romansa o kojoj je brujala čaršija

Ogroman luster na plafonu i bela vrata se savršeno uklapaju sa sivim zidovima
Ogroman luster na plafonu i bela vrata se savršeno uklapaju sa sivim zidovimafoto: printscreen/instagram/andjelkap

Podsetimo, Anđelka Stević Žugić se 2020. godine razvela od ugostitelja Darija Prpića, sa kojim je bila u braku devet godina i dobila sina Jakšu.

Anđelka i Dario Prpić
Anđelka i Dario Prpićfoto: Damir Dervišagić

Razvod nakon skoro decenije braka podigao je veliku medijsku prašinu u regionu, posebno nakon što se saznalo da je glumica pronašla novu ljubavnu sreću sa Markom Žugićem, dugogodišnjim prijateljem bivšeg supruga.

Anđelka i njen drugi muž Marko
Anđelka i njen drugi muž Markofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Venčanje je obavljeno u tajnosti, a da će reći sudbonosno da znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustovali svečanom činu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:18

Ovako se Anđelka Prpić hrani u trudnoći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track