Na crveni tepih doveo 20 godina mlađu, pa mu ruka skliznula na "bezobrazno" mesto: Glumac ne može da odoli oblinama nove devojke
Banderasu ruka zalutala na "bezobrazno" mesto, Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

video otkrio sve

Na crveni tepih doveo 20 godina mlađu, pa mu ruka skliznula na "bezobrazno" mesto: Glumac ne može da odoli oblinama nove devojke

Pop kultura -

Glumac Antonio Banderas (64) prošetao je crvenim tepihom Filmskog festivala u Veneciji, ruku pod ruku sa 20 godina mlađom devojkom Nikol Kimpel.

Slavni zavodnik, koji je lomio ženska srca nije krio koliko je oduševljen atraktivnom devojkom, ali i njenim oblinama.

Glamurozno izdanje Nikol je obeležila crvena haljina, koja joj je istakla vitku liniju, a Bandras nije mogao da sakrije oduševljenje njom, pa mu je dok su pozirali fotografima ruka zalutala na jedno bezobrazno mesto.

Banderas je za ovaj svečani događaj izabrao neprevaziđenu klasiku crno smoking, koji mu je savršeno stajao, a mnogi su komentarisali kako sa godinama izgleda sve bolje i bolje.

Podsećamo, nakon razvoda od glumice Melani Grifit, poznati glumac započeo je vezu sa lepom Nikol Kimpel, koja je 20 godina mlađa od njega. Sa Melani je bio skoro dve decenije, a rastali su se 2015. godine.

Nikol nije deo šoubiznisa već se bavi bankarstvom i govori pet jezika. Dodatno ih je spojio zdravstveni problem koji je Banderas imao 2017. godine. Glumac je doživeo infarkt i tada je odlučio da mora učiniti neke radikalne poteze u svom životu.

Antonio i Nikol
Antonio i Nikolfoto: Profimedia

Kako se navodi, njegova tadašnja devojka Nikol Kimper mu je zapravo spasila život, jer mu je tokom napada dala najjači Aspirin, koji je slučajno kupila dan ranije zbog glavobolja.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track