Novi dečko Lane Del Rej zaprepastio sve: Poveo je u egzotičan obliazak pa sevnule varnice, a zbog njegovog izgleda gore mreže
Foto: Profimedia

Aligator

Novi dečko Lane Del Rej zaprepastio sve: Poveo je u egzotičan obliazak pa sevnule varnice, a zbog njegovog izgleda gore mreže

Pop kultura -

Drutvene mreže su se usijale zbog novog dečka pevačice Lane Del Rej. Šuška se da se zabavlja Džeremijem Dufrenom, aligatorskim vodičem iz Luizijane.

Ko je novi dečko Lane Del Rej?

Del Rej i Dufren viđeni su kako se drže za ruke iza scene na festivalu u Lidsu. Ekstatični obožavalac snimio je trenutak kamerom. Dejli mejl tvrdi da je par takođe viđen kako zajedno večeraju u lokalnom pabu i kupuju u Harodsu u Londonu.

Otac dvoje dece, Dufrene radi kao turistički vodič u Luizijani. U svom poslu, u obilazak je vodio Glena Pauela, Emu Roberts i Kejt Hadson, između ostalih holivudskih poznatih ličnosti.

Par se poznaje najmanje pet godina, prema njihovim nalozima na društvenim mrežama.

Čini se da su se Del Rei i Dufrene prvobitno povezali kada je ona otišla na jednu od njegovih turneja vazdušnim brodom još u martu 2019.

- Džeremi dozvoli da budem kapetan na Arthur's Air Boat Tours - navela je pevačica i tekstopisac kao naslov za slike koje je postavila na Fejsbuk i Instagram 19. marta 2019, dok je bila u Luizijani.

Na jednoj od slika, ona je sedela pored Dufrenea i isplazila jezik dok joj je on pomagao u kontrolisanju vazdušnog čamca.

Tokom turneje, takođe se pojavio u pozadini slike na kojoj je Del Rej pozirala sa svojim pratiocima. Podelila je sliku ručno rađenog natpisa Arthur's Air Boat Tours zajedno sa brojem poslovnog telefona u objavi, agresivno promovišući Džeremijevo mesto zaposlenja.

U maju 2024., slavna ličnost je ponovo stupila u kontakt sa Dufrenom dok je prisustvovala ovogodišnjem Hangout festu u Luizijani. Ona je objavila slike putovanja u močvaru na Instagram, čak je označila svog navodnog dečka u jednoj od objava od 16. maja.

- Porodica sa mojim momkom @jeremy.dufrene - napisala je Del Rej na fotografiji.

Ono što je primetno na fotografijama je da je on dosta stariji od nje, a na mrežama se povela polemika kako se posle svih ljubavnih brodoloma zabravlja sa starcem.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track