Danijel Krejg u akciji sa muškarcem: Zbog vrelih kadrova ljudima će pasti vilice "Scene su brojne i prilično skadalozne"
Novi film Danijela Krejga je za Oskara, kažu kritičari, Foto: Profimedia

noviteti

Danijel Krejg u akciji sa muškarcem: Zbog vrelih kadrova ljudima će pasti vilice "Scene su brojne i prilično skadalozne"

Pop kultura -

Film "Kvir" Luke Gardijana u kome naslvonu ulogu tumači Danijel Krejg, nije ni doživeo premijeru a već je uzburkao strasti. Reč je o ekranizaciji romana Vilijama Braouza, koji obiluje scenama seksa, a Krejgu predviđaju Oskara.

Tokom nedavnog intervjua za Cinecitt reditelj je otkrio da ostvarenje obiluje brutalnim seks scenama.

- Ovo će biti moj najličniji film. To je omaž Pauelu i Presburgeru. Film "Crvene cipele" sam gledao najmanje 50 puta i mislim da bi cenili scene seksa u "Kviru", koje su brojne i prilično skandalozne - otkrio je on.

Radnja filma

Smešten u 1940-te, predstojeći film prati Lija (Krejga), čoveka koji putuje u Meksiko Siti da bi pobegao od svog narkomanskog života u Nju Orleansu u Luizijani.

Dok se kreće kroz raznoliki grad i preteće odustajanje od heroina, on postaje zaljubljen u mladog vojnika američke mornarice po imenu Alerton (Dru Starki), koji se nosi sa sopstvenim nizom problema izazvanih drogom.

Pored Krega i Starkija, u filmu glume i Lesli Menvil iz Fantomske niti, Džejson Švarcman iz Moonrise Kingdom i zvezda Trinkets Henri Zaga.

Uoči premijere filma na Lidu na Filmskom festivalu u Veneciji u utorak, prve recenzije kritičara sugerišu da bi gledaoci vrlo verovatno mogli da budu zadivljeni eksplicitnom prirodom nekih intimnih scena.

Svetsku premijeru ovo ostvarenje imaće na Venecijanskom filmskom festivalu 3. septembra, a američku premijeru na Njujorškom filmskom festivalu sledećeg meseca 6. oktobra. Pratite datume za široku premijeru.

Već je igrao gej osobe

Međutim, ovo ne bi bio prvi put da Krejg ima LGBT+ ulogu - njegov lik detektiva iz "Knives Out", Beno Blank, u braku je sa Filipom kog tumači Hju Grant.

- To je normalno. Ali ne želimo da pravimo magarca od komarca. Jednostavno se oseća da je to ispravno - rekao je glumac ranije.

U međuvremenu, Guadanjino je poznat i poštovan po svojim LGBT+ filmovima, jer je italijanski režiser stajao iza intrigantnog "Zovi me svojim imenom" (2017) i izuzetno uspešnog "Challengers" iz ove godine.

Voli gej barove

Zvezda "Džejmsa Bonda" otkrio je u jednom podkastu da voli da uživa u mirnom noćnom izlasku, te zbog toga bira gej pabove kao sigurniju opciju.

Danijel Krejg bira gej barove
Danijel Krejg bira gej barovefoto: Ap

- Idem u gej barove otkad znam za sebe. Jedan od razloga: zato što se ne tučem tako često u gej barovima - rekao je u podkastu Ručak sa Brusom,

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track