Slavni glumac i manekenka ne kriju strasti ni pred kim: Pršte poljupci dok ih gleda njegova ćerkica, a iza ćoška posmatra i ona
Bredli Kuper i Điđi Hadid ne kriju da su zaljubljeni, Foto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

provode se

Slavni glumac i manekenka ne kriju strasti ni pred kim: Pršte poljupci dok ih gleda njegova ćerkica, a iza ćoška posmatra i ona

Pop kultura -

Proslavljeni glumac Bredli Kuper (49) uhvaćen je od strane paparaca kako uživa na luksuznoj jahti sa svojom devojkom i top modelom Điđi Hadid.

Điđi i Bredli, kako se može videti i na fotografijama, nisu se snebivali da pokažu nežnosti, već su bez pardona razmenjivali vrele poljupce na palubi koja se nalazila nedaleko od Sardnije.

Sa njima u društvu bila je i malena Lea (7), ćerka Bredlija i Irine Šajk, koja je takođe u svetu modelinga, kao i njegova majka, Glorija Kuper i filmski producent Brajan Grejzer.

Iako je, takoreći, bila "puna kuća", Điđi i Bredli se nijednog momenta nisu ustručavali od zagrljala i poljubaca.

Điđi je, kao i uvek, bila prelepa. Nosila je široki beli bade mantil ispod kog se nazivao bikini, a ovoga puta odlučila je i da skine svoj kačket, koji često nosi ne bi li se sakrila od paparaca. Bredli je izgledao maksimalno ležerno u šorcu i sivoj majici bez rukava.

Podsetimo, Bredli i Điđi su u vezi od oktobra prošle godine, a slavni glumac je više puta isticao koliko mu je stalo do mišljenja njegove majke, od koje traži odobrenje za svaku njegovu devojku.

Po medijima se svojevremeno šuškalo da je baš njegova majka, Glorija, odgovorna za krah veze sa Irinom jer je, kako su pisali, bila krajnje nezadovoljna njegovim izborom.

Uzevši u obzir da Bredli još uvek zvanično nije potvrdio svoju vezu sa Điđi, postavlja se pitanje da li je ona sada na testu kod njegove mame.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:12

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track