Slavni holivudski par ukrao sve poglede na crvenom tepihu: Nisu se puštali ni iz vida ni iz ruku, blicevi blještali na sve strane
Sidni Svini i Džonatan Davino na 81. filmskom festivalu u Veneciji, Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

vole se

Slavni holivudski par ukrao sve poglede na crvenom tepihu: Nisu se puštali ni iz vida ni iz ruku, blicevi blještali na sve strane

Pop kultura -

Slavna glumica, Sidni Svini, svima je "pomutila pamet" svojom krem kombincijom, nakon što su je fotografi uhvatili kako paradira pod ruku sa svojim verenikom, Džonatanom Devinom, na 81. filmskom festivalu u Veneciji.

Zvezda popularne serije "Euforija" izgledala je krajnje zanosno u krem plisiranoj, mini suknji koja je istakla njene zgodne, duge noge. Sa minićem je ukombinovala blejzer u istoj boji, koji po sredini ima krupnu dugmad, kao i bele cipele na visoku štiklu.

Završni detalj njene fenomenalne odevne kombinacije bila je i bela "Miu Miu" torbica. Ništa manje božanstven nije bio ni njen verenik, filmski producent, Džonatan Devin, koji ni jedne sekunde nije puštao ruku prelepe glumice.

Sidni Svini, Džonatan Davino
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džonatan je Sidni pratio u stopu, ne samo u bukvalnom smislu, već i po izboru boja njegove modne kombinacije. Nosio je belu majicu skroz pripijenu uz telu, krem pantalone i tamne sunčane naočare.

Ovaj slavni par ni jedne sekunde se nije snebivao da sakrije svoju zaljubljenost, prenosi Dejli Mejl.

Podsetimo, Sidni i Džonatan prvi put su viđeni kao par 2018. godine, a nakon četiri godine veze odlučili su da pređu na sledeći korak, pa su se verili 2022. godine.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track