Bila verena 5 puta, uplela se u ljubavnu aferu, a sad je supruga bogataša: Zbog nje ostavio ženu sa kojom je bio 26 godina u braku
Loren Sančez i Džef Bezos, Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

sa njom nema šale

Bila verena 5 puta, uplela se u ljubavnu aferu, a sad je supruga bogataša: Zbog nje ostavio ženu sa kojom je bio 26 godina u braku

Pop kultura -

Loren Sančez bila je ljubavnica koja je izazvala skandal, a sad može da se pohvali da je buduća gospođa Bezos, koja već sad uživa u milijardama svog partnera.

Iako je bio oženjen, Bezos je pao na njene čari i zbog nje ostavio suprugu sa kojom je bio u braku 26 godina, a koja mu je pomogla da postane to što je danas i stekne bogatstvo koje sad ima. U braku su dobili četvoro dece.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Loren je, sa druge strane, bila udata za Patrika Vajtsila, koji ju je i upoznao s Bezosom. Patrik i ona u braku su dobili sina Evana i ćerku Elenor Patriciju, a Loren iz prethodne veze ima sina Nika.

Podsetimo, Loren je odrasla u siromaštvu, a proslavila se kao reporterka u šoubiznis novinarstvu i voditeljka. Karijeru je započela kao asistentkinja na KCOP-TV u Los Anđelesu, a kasnije je postala deo popularne emisije "Extra".

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je reč o njenom privatnom životu, Loren iza sebe ima čak pet veridbi. Sa bivšim verenikom Antoniom Gonzalesom ima sina Nika. U avgustu 2005. godine udala se za Patrika Vajtsila, holivudskog agenta i osnivača "Endeavoura", s kojim ima sina Evana i ćerku Eleonor Patriciju, piše Story.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track