Glumica Eva Longorija stigla je u Veneciju, gde se trenutno održava Filmski festival i sinoć se pojavila na amfAR gala zabavi i to u spektakularnom izdanju.

Definitvno je privukla pažnju javnosti smelim izdanjem, naročito jer je ljudima zagolicala maštu prozirnim detaljima na haljini.

eva-longorija-u-veneciji-profimedia0904027504.jpg
SGP / ddp USA / Profimedia 
Prozirna tkanina sve pokazalafoto: SGP / ddp USA / Profimedia

Od nje smo već navikli da glamurozna izdanja, a ovim je definitivno ukrala šou. Izabrala je potpuno prozirnu haljinu od crnog tila prošivenu srebrnim disko šljokicama različitih veličina koje su kreirale luksuzni efekat.

Čini se da to nije sve, te je rešila da ode i korak dalje u seksipilu. Grudi je prekrila malim crnim vodijem, a dole jepokazala svoje duge noge. U jednom momentu se okrenula, a ljudima su pale vilice na njenu zadnjicu.

eva-longorija-u-veneciji-profimedia0904009176.jpg
Simone Comi / Zuma Press / Profimedia 
Ljudima su pale vilice na njenu zadnjicufoto: Simone Comi / Zuma Press / Profimedia

Iako je sama haljina prilično eksplicitna, Eva u njoj ne ostavlja vulgaran utisak. Mreže su se definitvno usijale, a mnogi su istakli da je obukla najvulgarniju haljinu na ovogodišnjem festivalu u Veneciji.

Izgled je dodatno zaokružila crnim, lakovanim sandalama sa kaišićima, te diskretnim nakitom. Večernja šminka je savršeno naglasila njenu lepotu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir TV NINA SENIČAR FATALNA JE I U KUHINJI: Jedan poznati specijalitet još se nisam usudila da spremim! SANJAM DA ŽIVIM NA SALAŠU