Svi gledali u 33 godine mlađu suprugu Ričarda Gira, a onda se pojavio njegov sin: Ima 24 godine i nikada ga ne viđamo u javnosti
Ričard Gir na 81. filmskom festivalu u Veneciji, Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

šmeker

Svi gledali u 33 godine mlađu suprugu Ričarda Gira, a onda se pojavio njegov sin: Ima 24 godine i nikada ga ne viđamo u javnosti

Pop kultura -

Filmski festival u Veneciji, 81. po redu, već uveliko traje, a na crvenom tepihu smo do sada mogli da vidimo mnoga velika holivudska imena poput - Anđeline Džoli, Breda Pita, Džene Ortege, Kejt Blanšet i mnoge druge.

Među slavnim licima pojavio se i proslavljeni glumac, Ričard Gir, koji je u Mostru stigao nekoliko dana pre početka festivala jer je došao na zasluženo letovanje, ali i da proslavi svoj 75. rođendan.

Ričard Gir sa sinom
Ričard Gir sa sinomfoto: Gian Mattia D'Alberto/LaPresse/S / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na crvenom tepihu nije se pojavio sam. Bio je u društvu svoje supruge, Alehandre Silve, koja je od glumca mlađa 33 godine. Sa njima je bio i Ričardov sin, Homer Džejms Džigmi Gir (24) kojeg retko viđamo u javnosti, pogotovo u društvu oca.

Ričard, iako je već uveliko zagacao u 7. deceniju, izgleda bolje nego ikad. Na festivalu se pojavio u crnom, klasičnom odelu i beloj košulji, a umesto kravate, nosio je crnu leptir mašnu. Njegov sin ga je po stajlingu pratio u stopu, pa se može reći da su bili slično, ako ne i isto, obučeni.

Koliko god bili zgodni i elegantni, sve poglede pokupila je lepa Alehandara SIlva, koja je za potrebe crvenog tepiha odabrala belu, do zemlje dugu, laganu letnju haljinu bez rukava i golih leđa. Kosu je ležerno pokupila samo sa jedne strane, a skromnom šminkom istakla je svoj mladalački izgled.

Svi gledali u njegovu 33 godine mlađu ženu
Svi gledali u njegovu 33 godine mlađu ženufoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Koliko je par srećan i zaljubljen, pokazuje i serija fotografija na kojima je Ričard, pred svima, kleknuo na jedno koleno, poklonio joj se i zatražio njenu ruku za ples. Nakon što je prihvatila, par je lagano zaplesao, a zatim se i strasno poljubio.

Podsetimo, Ričard Gir je, pre ljubavi sa Alehandrom, bio u braku sa Keri od koje se razveo 2016. godine. Zajedno su dobili sina Homera Džejmsa Džigmija, koji je svoje ime dobio kao kombinaciju imena svojih dedova. "Džigmi" u njegovom imenu znači "neustrašiv", a potiče iz tibetanskog jezika, što pokazuje koliko je Ričard "zaluđen" budizmom.

Homer radi kao asistent u laboratoriji za terapijsku neuronauku
Homer radi kao asistent u laboratoriji za terapijsku neuronaukufoto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Takođe, Homer je studirao kognitivnu neuronauku i vizuelnu umetnost na Univerzitetu Braun, a već dve godine radi kao asistent u laboratoriji za terapijsku neuronauku. Svojevremeno su u medijima pisali da u slobodno vreme voli da se bavi muzikom, pa je iz hobija i član pank rok benda u kojem peva vokal. Njegova druga ljubav je i režija, pa je poznat i kao autor nekolicine kratkometražnih filmova.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track