Strastveni poljubac Sergeja i njegove 23 godine mlađe supruge: Glumac napunio 52 godine, a žena ga dohvatila i ne pušta (FOTO)
Sergej proslavlja 52. rođendan, Foto: Instagram/PrintscreenĆ

slavlje

Strastveni poljubac Sergeja i njegove 23 godine mlađe supruge: Glumac napunio 52 godine, a žena ga dohvatila i ne pušta (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Sergej Trufunović danas proslavlja svoj 52. rođendan i to u zagrljaju 23 godine mlađe supruge Isidore.

Supruga ga stegla pa ga strastveno ljubi
Supruga ga stegla pa ga strastveno ljubifoto: printscreen/instagram/whistler_dick

Ovim srećnim povodom oglasila se i Isidora, koja je na mrežama podelila romantičnu fotografiju na kojoj se strastveno ljube, uz komentar: "Srećan rođendan, sine" i emotikon srca. Na fotografiji ga je stegla za lice.

Tajno venčanje

Podsetimo, Sergej Trifunović i Isidora Mijanović venčali su se 12. maja na Topčideru, u Crkvi Sv. apostola Petra i Pavla. Ceremonija venčanja je bila tajna, a ekipa Kurira je usnimila tada ekskluzivne kadrove.

Ekskluzivni kadrovi sa venčanja Sergeja i Isidore
Ekskluzivni kadrovi sa venčanja Sergeja i Isidorefoto: Kurir

Nakon što su se zavetovali na večnu ljubav, slavlje su za najbliži krug prijatelja upriličili u jednoj kafani.

Mlada je blistala u venčanici sa belim detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio satensko odelo tamnosive boje. Isidora se potom presvukla u crnu kombinaciju, pa su mladenci pozirali ispred crkve.

Ekskluzivni kadrovi sa venčanja Sergeja i Isidore
Ekskluzivni kadrovi sa venčanja Sergeja i Isidorefoto: Kurir

O njihovoj romansi javnost je brujala danima, a sve je iznenadila vest da su ubrzo potom stali na ludi kamen, iako je glumac ne tako davno zaprosio svoju lepšu polovinu.

Ne haju za razliku u godinama

Glumac je inače nedavno progovorio o svom odnosu sa Isidorom i istakao da im razlika u godinama nije problem.

- Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, sa ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje venčane žene i mene. To je to. Sasvim sigurno da ima istine u tome da sam se promenio, jer smatram da je jako glupo da se čovek ne menja. Mi menjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo naravno pametni. Verovatno jesam i verovatno je to bio onaj momenat "kada središ kuću, onda se pojavi i gost".

Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana pre nego što se gost pojavio, verujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kući, da li bi se gost uopšte pojavio. Ali učinio sam taj napor i Bogu hvala to je tako - rekao je on za "Novu".

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track