Bila je Plejboj zečica, sada sa princem čeka dete: Sofija objavila radosne vesti, a prošlost joj ne zaboravljaju
Foto: Profimedia

Ostvarila je san

Bila je Plejboj zečica, sada sa princem čeka dete: Sofija objavila radosne vesti, a prošlost joj ne zaboravljaju

Pop kultura -

Švedska princeza Sofija sa svojim suprugom, princom Karlom Filipom, saopštila je predivne vesti da očekuju proširenje porodice.

Naime, poznata kraljevska porodica biće bogatija za još jednog člana. Sa svetom su podelili informacije da čekaju četvrto dete, a porođaj je planiran za februar naredne godine.

Princ Karl Filip je najmlađe dete švedskog kralja Gustafa i kraljice SIlvije. Iako ima dve starije sestre, prestolonaslednicu Viktoriju i princezu Madlen, i jedini je muški naslednik kralja, nikada nije planirano da Karl Filip nasledi tron.

Neposredno nakon što je kralj Gustaf došao na presto, zakon je promenjen, i on je omogućio da najstarije dete monarha, u ovom slučaju princeza Viktorija, nasledi krunu.

Tako je Karl Filip rastao u sestrinoj senci, ali je zbog markantne pojave javnost uvek bila zainteresovana za njega.

Oženio rijaliti zvezdu

Princeza je bila rijaliti zvezda
Princeza je bila rijaliti zvezdafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofija je dobro poznata Šveđanima kao učesnica rijalitija, a nekada se slikala i za Plejboj. Sve ovo bilo je dovoljno da je etiketira kao sumnjivu devojku, željnu provoda, u očima švedske javnosti nedovoljno dobru za itekako voljenog princa.

Međutim, situacija se preokrenula kada je Sofija počela da se pojavljuje sa Karl Filipom na javnim događajima i strogo pridržava kraljevskog protokola. Podršla kralja Gustafa i kraljice Silvije dodatno je doprinela da javnost zavoli Sofiju, a ona i Karl Filip su sada omiljeni par u zemlji.

(Kurir.rs/Ona/M.J)

Bonus video:

02:32

Rastko Janković povratku glumi i Mariji Veljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track