"Bivši se pojavio u školi našeg deteta i pretukao mog dečka pred 300 ljudi": Tiktokerka Milica tvrdi da je bivši ponovo zlostavlja
Foto: Instagram/militsaforyou

usred škole se sve desilo

"Bivši se pojavio u školi našeg deteta i pretukao mog dečka pred 300 ljudi": Tiktokerka Milica tvrdi da je bivši ponovo zlostavlja

Pop kultura -

TikTokerka Milica Mijović oglasila se na društvenim mrežama i optužila oca svoje dece kako je napao nasred škole dok je njihov sin bio na priredbi povodom polaska u prvi razred.

Milica se oglasila na svom Instagramu
Milica se oglasila na svom Instagramufoto: Instagram Militzaforyou

"Moj sin Andrej dans je krenio u prvi razred. Na stepenicama sam ponovo zatekla nasilnika, mog bivšeg muža koji je oteo Andreja iz moje ruke i krenuo da glumi dobrog tatu. Moj sadašnji partner Miloš je bio sa nama i krenuo od njega da otme Sekanu, Miloš nije dao. Udario ga je više puta laktom u stomak. Upropastio je svom detetu polazak u prv irazred", rekla je Milica pa dodala:

Milica ponovo govori o nasilju od bivšeg muža
Milica ponovo govori o nasilju od bivšeg mužafoto: Instagram/militsaforyou

"Andrej koji je veselo dete, seo je pokunjen u školsku klupu sam i nije hteo da priča ni sa kim. Bio je toliko tužan, a ja sam bila sam osramoćena. Prvi dan škole da svi upiru prstom u nas i govore da smo bolesna poredica. Obratila sam se školskom policajcu. Nikom ništa, ponovo je pojeo vuk magarca. Mi moramo da ćutimo i trpimo batinjanje, dok tata ne daje dinara alimentacije. A tada dođe i pojavi se na priredbi i napravi skandal. Bravo, klošaru. Uništi deci život", poručila je danas Milica u Instagram priči koju je objavila na svom Instagramu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da poznata Tiktokerka koja se potpusuje na društvenim mrežama kao Militsaforyou govori o nasilnom bivšem partneru:

"Svog bivšeg muža sam volela nepojmljivo mnogo. Bio je jako drag, imao je lepe sisteme vrednosti. Mislila sam da je on idealan muškarac sa kojim ja treba da započnem zajednički život i imam porodicu", rekla je ona početkom avgusta u ispovesti, pa otkrila razlog razvoda.

"Razveli smo se zato što je bio nasilan. Razveli smo se jer sam mu nalazila tikete, zato što su nestajale pare iz kuće. Razveli smo se zato što je tukao Andreja u pola noći, zbog batina. Prosto više nemanja ničeg zajedničkog sa čovekom sa kojim sam ušla u brak", rekla je ona gostujući na televiziji Hype.

Milica tvrdi kako je dobijala batine tokom braka

Milica je na Instagramu govorila o nasilju koje trpi
Milica je na Instagramu govorila o nasilju koje trpifoto: Instagram/militsaforyou

"Da, tukao me je. Kada kažemo tukao, kada žena kaže da je muškarac tukao, to je nešto što je onako trajno. Mene je on udario nekoliko puta. Znači nije me tukao da me je zlostavljao svakoga dana, što se dešava, da žene proživljavaju ozbiljno nasilje. Moj bivši muž je mene udario prvi put kada sam nosila dete u rukama, dete od par dana, rodila sam sina. To je bio prvi vid nasilja. To je prvi trenutak kada sam ja iskusila nasilje sa njim, kada je dopustio sebi da digne ruku na mene" rekla je Milica, pa dodala:

"On je dozvolio sebi da me udari i da me gurne na krevet sa detetom u naručju. Momenat kada sam ja toliko zagazila u taj odnos je bio trenutak kada sam mislila da nemam gde. Prvo, mnogo sam ga volela i nakon udarca, drugo imala sam već malo dete sa njim, treće, misliš li da se nije izvinjavao milion puta nakon toga, govorio da mu se slučajno desilo, da mu se omaklo, da on to ne želi, da on nikada nije udario nikoga? Ja sam sigurna da svaka žena koja je doživela ovo što ja pričam je to doživela ponovo. Ja sam u tim trenucima bila još uvek i pod utiskom od porođaja. To kad se desilo, to je bio šamar. To je momenat šoka, ne mogu da vrištim, držim malo dete u rukama. Meni je to dete sve, tu ima i straha, razmišljala sam kakva bih ja to bila majka da ostavim muškarca zbog jednog šamara. Nakon toga je došlo zatišje koje je trajalo par godina, naš odnos je funkcionisao korektno. Mi smo mnogo razgovarali, to nam je bio važan faktor u životu, da razgovaramo o problemu. Kada je on počeo da radi neke stvari koje su meni neprihvatljive, tada su počeli ozbiljni problemi" ispričala je poznata influensrka.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

03:04

KARDIOLOG NABROJALA BOLESTI OD KOJIH SRBI NAJČEŠĆE OBOLEVAJU, PA NAVELA GLAVNI UZROK! PET skener je jako važan za dijagnostiku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track