Bred Pit i Džordž Kluni bacili Veneciju pod noge! Glumci pozdravljeni ovacijama, a kad su zaplesali nastao haos u publici (VIDEO)
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

hit snimak

Bred Pit i Džordž Kluni bacili Veneciju pod noge! Glumci pozdravljeni ovacijama, a kad su zaplesali nastao haos u publici (VIDEO)

Pop kultura -

Glumci Bred Pit i Džordž Kluni trenutno su u Veneciji, gde gostuju na Filsmkom festivalu. Na premijeri filma "Wolfs" pojavili su se zajedno i napravili pravu pometnju.

Šmekeri svetskog glasa, za kojima žene i danas lude, dobili su ovacije koje su trajale četiri minuta.

napravili su pravi šou za publiku na svetskoj premijeri filma "Wolfs", održanoj na Filmskom festivalu u Veneciji. Pit i Kluni su ustali, poklonili se, čestitali ostalim kolegama koje su radile na ostvarenju, a onda zaplesali i zapevali pesmu Sade "Smooth operator".

Magazin Varajeti je izvestio da su "Vukovi" Breda Pita i Džordža Klunija dobili četvorominutne ovacije nakon premijere filma na Venecijanskom filmskom festivalu. Štaviše, dugogodišnji drugari su viđeni i kako se grle kada su počele ovacije.

Video je brzo preplavio mreže, a pojedini korisnici su istakli da su četvorominutne ovacije verovatno kratke za ovakve legende.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track