Ko je 29 godina mlađa devojka Bred Pita? Zgodna brineta je već ljubila svetske face, završila visoke škole i govori 4 jezika
Ines de Ramon je mlađa od Bred Pita 29 goldina, Foto: Cinzia Camela / Zuma Press / Profimedia

Ko je Ines De Ramon?

Ko je 29 godina mlađa devojka Bred Pita? Zgodna brineta je već ljubila svetske face, završila visoke škole i govori 4 jezika

Pop kultura -

Glumac Bred Pit prošetao je prvi put crvenim tepihom sa svojom 29 godina mlađom devojkom Indes de Ramon.

Slavni glumac trenutno je gost Filmskog festivala u Veneciji, gde se juče održala premijera filma "Vukovi" u kome igra sa dugogodišnjim prijateljem Džordžem Klunijem.

Ines de Ramon u Veneciji plenila u beloj haljini
Ines de Ramon u Veneciji plenila u beloj haljinifoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

I dok ceo svet bruji o plesu Klunija i Pita, mnogi se pitaju ko je devojka Bed Pita?

Ines je iz Nju Džersija i diplomirala je na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine sa diplomom poslovne administracije. Prema njenom LinkedIn-u, od 2020. godine je bila šef veleprodaje u kompaniji Anita Ko Jevelry, koja ima slavne kupce, uključujući Kortni Kardašijan i Hejli Biber.

Ines de Ramon govori 4 jezika
Ines de Ramon govori 4 jezikafoto: Profimedia

Lepa brineta je takođe imala i druge uloge u nakitu i modi u Christie's i De Grisogono. Ines je takođe poliglota jer govori engleski, španski, francuski i nemački, navodi Dejli Mejl.

Voli slavne face

Bred nije prvi glumac sa kojim je izlazila jer se rastala od glumca iz Vampirskih dnevnika Pola Veslija nekoliko meseci pre nego što je počela njena veza sa zvezdom Fight kluba.

Ines i Pol, koji sada ima 42 godine, venčali su se na tihoj ceremoniji 2019. i tokom svog kratkog braka zadržali su relativno nizak profil.

Na crvenom tepihu sa Klunijevima
Na crvenom tepihu sa Klunijevimafoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predstavnik para je u septembru 2022. potvrdio da su se razdvojili i da su živeli odvojeno nekoliko meseci. Njihov razvod je okončan ranije ove godine.

Ines je prvi put javno viđena sa Bredom na Bono koncertu u Los Anđelesu u novembru 2022. Par je zvanično debitovao na crvenom tepihu zajedno sa Džordžom i Amal Kluni na 81. Venecijanskom filmskom festivalu na prvoj zvaničnoj projekciji filma "Vukovi".

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track