Amal i Džordž Kluni jedan su od najpopularnijih parova Holivuda, a trenutno su u Veneciji gde učestvuju na filmskom festivalu. Njegovo srce osvojila je onda kad se niko nije nadao, budući da je bio "zakleti neženja", a jednom prilikom je otkrila i kakav je čovek privatno.

dzordz-i-amal-kluni-profimedia0904080522.jpg
Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia 
Amal i Džordž Kluni na Filmskom festivalu u Venecijifoto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

O njihovom odnosi svet bruji danima, budući da su u trenutno na Filmskom festivalu u Veneciji, gde je premijerno prikazan film "Vukovi".Njih dvoje prošetali su cvrenim tepihom i sve uči su bile uprte u njih, a mnoge dame su se zapitale kako je osvojila srce glumca.

Amal otkrila kakav je glumac privatno

Iako o svom životu ne govore za medije, Amal je u intervjuu za Time otkrila kako je to biti supruga poznatog holivudskog glumca, a u isto vreme i majka blizanaca, pa i aktivistkinja za ljudska prava.

profimedia0826430970.jpg
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Amal kluni otkrila je kakav je glumac privatnofoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Brak je divan. U svom suprugu imam partnera koji je neverovatno inspirativan i podržava me, a imamo dom ispunjen ljubavlju i smehom - rekla je lepa brineta.

Takođe glumica je progoovrila i o velikoj radosti koju joj donose naslednici Ela i Aleksandar.

- To je radost veća od svega što sam ikada mogla da zamislim. Toliko sam srećna što sam pronašla ljubav svog života i što sam majka - tako postižem ravnotežu - dodala je ona.

amal-kluni-dzordz-kluni-profimedia0792728693.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Amal i Džordž Kluni imaju blizancefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čak je i glumac u podkastu "WTF With Marc Maron" rekao da je Amal "najneobičnija, najpametnija, najbriljantnija i najlepša žena koju je ikada sreo" i da "ne može da bude srećniji nego što je sad".

On je tom prilikom istakao i da nikada nije nameravao da se venča, ali da se njegov stav naprasno promenio kada je upoznao ovu advokaticu.

"Slušaj, nisam želeo da se ženim. Nisam hteo da imam decu. A onda je ovo izuzetno biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio", priznao je jedan od najpoželjnijih holivudskih muškaraca.

amal-kluni0801962517.jpg
Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia 
Džordž Kluni je istakao da nije želeo da se ženi i da ima decufoto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

Supružnici su se prvi put javnosti predstavili kao par u oktobru 2013. godine, a već godinu dana kasnije, stali su na ludi kamen i to u Veneciji.

(Kurir.rs/I.M.)