Naš glumac hitno primljen u bolnicu: Trpi jake bolove, evo šta se dogodilo i kako je sada
Đorđe Stojković u seriji "Radio Mileva", Foto: Gordan Jović/ Rts

Naš glumac hitno primljen u bolnicu: Trpi jake bolove, evo šta se dogodilo i kako je sada

Pop kultura -

Glumac Đorđe Stojković objavio je na Instagramu da je juče hitno primljen u bolnicu "Dragiša Mišović". Razlog je pesak u bubregu zbog koga je trpeo jake bolove.

Đorđe Stojković u bolnici 'Dragiša Mišović'
Đorđe Stojković u bolnici "Dragiša Mišović"foto: Printscreen/Instagram

- Nekome dete danas pošlo u prvi razred, a nekome pesak iz bubrega. Srećan polazak u prvi razred. Šalu na stranu. Želim ovom prilikom da pohvalim predivne doktore i medicinsko osoblje koji svojom revnošću, ljubavlju, brigom i profesionalnošću čine da se pacijenti zaista osećaju sigurno i bezbrižno u ovoj ustanovi. Još jednom svaka vam čast - napisao je glumac na svom Instagram profilu.

Ovo nije prvi put da se oglašava iz bolničkog kreveta, pre 2 godine je takođe imao velikih problema sa zdravljem.

Đorđe Stojković je pre 2 godine takođe bio hospitalizovan
Đorđe Stojković je pre 2 godine takođe bio hospitalizovanfoto: Printscreen Instagram

Inače, Đorđa Stojkovića gledaoci su imali prilike da gledaju u serijama "Radio Mileva" i "Vojna akademija".

Borba za potomstvo

Đorđe Stojković postao je tata po prvi put u decembru 2022. godine. On i njegova supruga Ivana Belićević postali su roditelji dečaka kome su dali ime Nestor.

Glumac je svojevremeno, u intervjuu za Gloriu, govorio o borbi za potomstvo. Naime, prognoze nisu bile optimistične, pa su lekari mladom paru rekli da najverovatnije neće moći da se ostvare kao roditelji prirodnim putem i da će morati da se podvrgnu procesu veštačke oplodnje.

- Bog nas je pogledao iako su nam doktori rekli da nećemo moći da dobijemo bebu prirodnim putem. Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili veru i nadu. Nestor je dete ljubavi, podrške i uzajamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, oboje smo bili svesni da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razumevanja i poštovanja - rekao je Đorđe tada. Ipak, mladi par je uspeo u svojoj nameri, a ne kriju sreću jer su postali roditelji.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track