Nakon učešća u "Survajveru" i uloge u kultnoj seriji "Budva na pjenu od mora", Nikola Šoć jednostavno je nestao sa javne scene.

Poslednja vest o šmekeru za kim su uzdisale mnoge dame bila je da se verio atletičarkom Ivanom Macanović.

Međutim, zajedničke fotografije para sa društvenih mreža su obrisane, jedno drugo ne prate, a da li su i dalje u romansi ostaje prava zagonetka.

Za Ivanu Macanović svi su čuli, kao za lepoticu, koju na "Instagramu" prati Ronaldo. Naša atletičarka veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a svojom lepotom i prirodnošću osvojila je srce zgodnog Crnogorca.

Sa druge strane Nikola je jedno vreme bio na vrhu top liste najpoželjnijih frajera širom regiona. Crnogorski maneken je dobio veliki broj ponuda, te ga je osim reklamiranja brojnih marki, čekala i glumačka karijera.

Nikola je dobio ulogu Boće u seriji "Budva na pjenu od mora", a kasnije je zaigrao i u filmu, te ga je zahvaljujući filmu "Biseri Bojane" publika gledala i na velikom platnu, piše Hello.

Ipak, Nikola je nakon stečene popularnosti u šou-programu, ali i na filmskom platnu, brzo nestao.

Danas se i dalje bavi modelingom i na Instagramu uglavnom objavljuje fotografije sa egzotičnih putovanja, a čini se da sa godinama izgleda sve lepše i lepše, dok njegov emotivni status ostaje prava misterija.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam