Georgina Rodrigez stigla u Veneciju u najmanjoj haljini na svetu: Svi gledaju u njene bujne obline, glumci pali u drugi plan
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

sa jahte na festival

Georgina Rodrigez stigla u Veneciju u najmanjoj haljini na svetu: Svi gledaju u njene bujne obline, glumci pali u drugi plan

Pop kultura -

Filmski festival koji se održava u Veneciji poslednjih dana je u centru pažnje svetske javnosti zbog brojnih holivudskih zvezda koje su prodefilovale crvenim tepihom.

Među slavnim glumcima bila je i Georgina Rodrigez partnerka fudbalera Kristijana Ronalda. Ova lepotica poslednjih godina stekla je ogromnu popularnost te i ne čudi što se našla među zvanicama ovako prestižnog događaja.

Georgina Rodrigez u Veneciji
Georgina Rodrigez u Venecijifoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona se pojavila u minijaturnoj crnoj haljini koja je bila potpuno pripijena uz telo i naglašavala njene obline. Georgina je u Veneciju došla sama alo to je nije sprečilo da samouvereno pozira paparacima.

Partnerka Kristijana Ronalda zavodljivo je pozirala fotografima
Partnerka Kristijana Ronalda zavodljivo je pozirala fotografimafoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Kristijano i Georgina prethodnih dana boravili su u letovalištu Sen Trope gde su usidrili jahtu i uživali u svim čarima privatnosti na moru.

Kristijano i Georgina u strastvenom zanosu na jahti
Kristijano i Georgina u strastvenom zanosu na jahtifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U jednom trenutku prepustili su se strastima, te je fudbaler svoju dragu uhvatio za njenu izazovnu pozadinu. Paparacima nije promakao ovaj strastveni potez te su fotografije ubrzo obišle svet.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

05:58

SA SAMOG DNA SAM SE POPELA NA VRH Angelina Topić direktno sa aerodroma: Nisam mogla da hodam, a sada sam svetska šampionka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track