Srpska manekenka završila u kolicima zbog povrede na imanju milijardera: Tužila ga je, a onda su rešili da joj se svete
Foto: Printscreen Instagram

ovako sada izgleda

Srpska manekenka završila u kolicima zbog povrede na imanju milijardera: Tužila ga je, a onda su rešili da joj se svete

Pop kultura -

Srpska lepotica Simona Andrejić pre 5 godina dospela je u žižu javnosti kada je doživela nesreću kada je pala sa zip lajna na imanju milijardera Čina Čua.

Tada je zadobila teške povrede i završila u invalidskim kolicima. Tada su lekari konstatovali lom karlice na nekoliko mesta, te je ona protiv ovog bogataša podnela višemilionsku tužbu. Zbog povreda koje je pretpela podnela je tužbu tešku nekoliko miliona.

Na sreću, Simona je posle nekoliko meseci uspela da se oporavi i ustane iz kolica te da se vremenom vrati svakodnevnom, uobičajenom životu.

Kako se sve desilo

Simona je tužila milijardera
Simona je tužila milijarderafoto: Instagram Printscreen, Youtube Printscreen

Srpska manekenka koja je radila za neke od vodećih svetskih modnih kuća ostala je nesposobna da hoda nakon što je udarila u drvo i zadobila višestruke prelome karlice dok je koristila zip-lajn na zabavi u bašti koju je priredio milijarder. Simona Andrejić i druge mlade manekenke pozvane su 21. jula 2019. godine na večeru u Čin Čuov dom u Vestčesteru u Njujorku. Svečanost je dobila tragičan obrt kada je Andrejićeva bila na zip-lajnu i nije uspela da zakoči na kraju, zbog čega se ona zaletela u drvo, navodi se u policijskom izveštaju do kojeg je došao DailiMail.com.

Tužba zbog nemogućnosti rada nakon povreda

Simona je radila za neke od najvećih modnih kuća
Simona je radila za neke od najvećih modnih kućafoto: printscreen

Manekenka, koja je prošetala pistama Gučija, Dolče & Gabana, Diora i Kalvina Klajna i više puta se pojavila na naslovnoj strani Elle Srbija, toliko je povređena da je sada vezana za invalidska kolica.

Simona ima razorne povrede“, rekao je Simonin advokat Salvatore Straculo za Page Six.

"Ona ne može da radi i ima velike bolove. Ona treba da dobije pravičnu naknadu u okviru zakona", rekao je advokat nakon nesreće.

Svedok je snimio snimak posledica užasne nesreće, na kojem se vidi kako hitna pomoć neguje manekenku ispod zip-lajna. Navodno je ostala pripijena za drvenu platformu 50 stopa u vazduhu u mučnom bolu dva sata pre nego što su lekari stigli da je spasu. Andrejićeva je prevezena u lokalnu bolnicu pre nego što je helikopterom prebačena u bolnicu, gde je zbrinuta zbog višestrukih preloma karlice i razderotina na ruci koje su zahtevale šavove.

Milijarder nudio pomoć kako bi zataškao sve

Simona se vratila normalnom životu
Simona se vratila normalnom životufoto: Printskrin/Instagram

Dok se oporavljala od brutalnih povreda, Ču je navodno obećao da će se 'pobrinuti za nju', nudeći joj da koristi njegov Rols Rojs da dođe do lekara, plaćajući joj medicinske račune i smeštajući je u hotel. Međutim, izvori kažu da je nudio mizernu naplatu od samo nekoliko hiljada dolara svakog meseca tokom godinu dana, za koju oni koji poznaju finansijera kažu da je za njega 'džepni kusur'.

Kada je manekenka odbila njegovu ponudu, jedan od Čuovih pomoćnika je navodno zapretio da će prestati da pokriva njene medicinske i troškove smeštaja. Andrejićeva se dobrovoljno iselila iz hotela, ali nije mogla da se vrati u svoj boravak u Njujorku jer je u invalidskim kolicima. Ču, razvedeni otac dvoje dece za koga se sada kaže da se zabavlja sa ruskom manekenkom, njegov advokat i njegov publicista odbili su da komentarišu tužbu, pisao je Dejli Mejl.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track