Ko je šarmantna Italijanka koja je pokorila crveni tepih u Veneciji? Za njenom haljinom svi su se okretali
Foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia

efektno!

Ko je šarmantna Italijanka koja je pokorila crveni tepih u Veneciji? Za njenom haljinom svi su se okretali

Pop kultura -

Filmski festival u Veneciji već je u punom jeku, a brojne zvezde šoubiznisa su prethodnih dana prošetale crvenim tepihom.

Imali smo priliku da vidimo neka od najglamuroznijih izdanja, međutim, čini se da su najviše pažnje privukli šarmantni glumci Džordž Kluni i Bred Pit. Jedna šarmantna Italijanka ipak preti da im pomuti slavu svojim veoma efektnim izdanjem.

Italijanka u efektnoj haljini
Italijanka u efektnoj haljinifoto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia

Naime, reč je o lepoj Italijanki Steveve Alviti. Ona je glumica i bivši model. Na ovogodišnjoj filmskoj smotri pojavila se u efektnoj zelenoj haljini leptir kroja. Preko lepršavog materijala prelamaju se nijanse od bele do trava zelene.

Ona je maltene zaplesala crvenim tepihom i osvojila sve prisutne
Ona je maltene zaplesala crvenim tepihom i osvojila sve prisutnefoto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia

S obzirom na to da je haljina providna, ispod nje je imala uski beli donji veš dok su joj grudi maltene bile skroz vidljive. Italijanka je maltene plesala crvenim tepihom ne skidajući osmeh sa lica, a njena energija nikome nije promakla.

Nije ni čudo što za Italijanke kažu da su fatalne, te je ova lepa glumica sam dokaz tome.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:34

MOLIM BOGA DA NE ŽIVIM JOŠ DUGO DA IM NE BIH PLAĆALA KREDIT Eva Ras ispričala kako su je žestoko udarili po džepu zbog mobilnog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track