Koliko košta najkraća suknja Jelene Đoković? Sinoć su sve oči bile uprte u nju, a evo koliko je potrošila na ovo šik izdanje
Foto: Nemanja Nikolić

otkrivamo

Koliko košta najkraća suknja Jelene Đoković? Sinoć su sve oči bile uprte u nju, a evo koliko je potrošila na ovo šik izdanje

Pop kultura -

Jelena Đoković sinoć je zasenila sve na crvenom tepihu na otvaranju Sava Centra. Supruga najboljeg sportiste ikada, ponela je najmoderniju kombinaciju ove sezone, te na njeno izdanje niko nije ostao ravnodušan.

Jelena Đoković plenila na otvaranju Sava Centra
Jelena Đoković plenila na otvaranju Sava Centrafoto: Nemanja Nikolić

Lepa Jelena ponela je sivu suknju i sako brenda "Sandro" koji je poreklom iz Pariza. Sivi oversajzd sako, koji je ukrašen belim dugmićima savršeno se uklopio uz koledž model suknje sa oštrim naborima.

Suknja košta na popustu manje od 100 evra
Suknja košta na popustu manje od 100 evrafoto: Nemanja Nikolić

Iako deluje kao da je potrošila pravo bogatstvo na ovo izdanje istina je malo drugačija. Naime, sako koji je Jelena ponela košta 276 evra na sniženju, a puna cena mu je oko 400 evra. Zatim, mini suknja koja je istakla njene izvajane noge košta 98 evra na popustu, a puna cena joj je oko 195 evra.

Zanimljivo je da se ovakvi kompleti mogu naći i u radnjama po mnogo nižim cenama, budući da brojne radnje brze mode kopiraju ovakav sofisticirani stil.

Pažljivim stilizovanjem kosu je sklonila sa lica
Pažljivim stilizovanjem kosu je sklonila sa licafoto: Nemanja Nikolić

Izdanje je upotpunila belom torbicom, a što se tiče kose naglasila je volumen, te pažljivim stilizovanjem pramenova otvorila lice i naglasila prirodan izgled.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track