"Dva hot glemura": Konstrakta na crveni tepih stigla u limuzini, plenila u belom, a evo kako se pevačica vraćala kući (HIT FOTO)
Ana Đurić Konstarkta i Milan Bošković na otvaranju Plave dvorane, Foto: Nemanja Nikolić

prelepa

"Dva hot glemura": Konstrakta na crveni tepih stigla u limuzini, plenila u belom, a evo kako se pevačica vraćala kući (HIT FOTO)

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na Evroviziji 2022. godine, na otvaranje čuvene Plave dvorane Sava Centra stigla je u crnoj limuzini.

Ispred limuzine dočekao je njen prijatelj i kolega, Milan Bošković, javnosti poznat kao MC Milovan, kompozitor, tekstopisac i jedan od članova benda Zemlja gruva, koji je takođe učestvovao na Evroviziji 2022, kao kompozitor Konstraktine pesme "In corpore sano".

Ana Đurić Konstrakta na crvenom tepihu Sava Centra
Ana Đurić Konstrakta na crvenom tepihu Sava Centrafoto: Nemanja Nikolić

Njih dvoje su zajedno prošetali crvenim tepihom, a malo je reći da je Konstrakta izgledala kao milion dolara. Specifičnog stila, po kojem je svi poznaju, nosila beli kombinezon, čiji asimetrični detalji daju dozu pravog glamura.

Konstrakta, Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen/Instagram/Konstrakta

Jedan od prvih događaja u velelepnoj Plavoj dvorani biće dugoočekivani koncert Konstrakte. Na pitanje novinara kada će koncert, Konstrakta je odgovorila: "Evo sa' će, 19. septembra. Kasnim samo dve godine s beogradskim koncertom, ali čekala sam da se otvori Sava centar."

Ana Đurić prokomentarisala je i kako ovo zdanje vidi kao arhitekta.

"Sviđa mi se način na koji način je ovaj objekat rekonstruisan, s poštovanjem prema nasleđu i funkciji. Emotivno sam vezana za ovo mesto. Bila sam tu na Beoviziji, ali sam dolazila na Fest. U Sava centru sam kupila haljinu za maturu. Dosta vremena sam provodila ovde, jer su mi tu radili teča, tetka i, u jednom trenutku, mama. Poznajem ga dobro do neke mere," otkrila je umetnica.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Prinstcreen/Instagram/Konstrakta

Nakon završene fešte, Konstrakta se skromno vratila kući gradskim prevozom, što je i dokumentovala na njenom Instagram profilu. Sudeći po širokom osmehu, reklo bi se da se umetnica lepo provela.

O njenoj skromnosti govori i podatak, o kome je javno govorila, da je za pripremu Evrovizijskog nastupa koristila sapun od 40 dinara.

"Za prvu probu sam kupila sapun od 40 dinara, nisam dovoljno uložila, i ruke su mi se uništile pa sam tri dana mazala kremu," ispričala je svojevremeno pevačica.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:29

Konstrakta mesi hleb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track