Jelena Gavrilović postidela holivudske zvezde: Glumica očitala modnu lekciju svima, a o ovoj haljini na crvenom tepihu bruje svi
Umetnica Jelena Gavrilović na otvaranju Plave dvorane, Foto: Ata images

magična

Jelena Gavrilović postidela holivudske zvezde: Glumica očitala modnu lekciju svima, a o ovoj haljini na crvenom tepihu bruje svi

Pop kultura -

Glumica i pevačica Jelena Gavrilović pojavila se na svečanom otvaranju Plave dvorane i svojim izgledom ponovo privukla veliku pažnju.

Glumica plenila na crvenom tepihu u raskošnoj toaleti
Glumica plenila na crvenom tepihu u raskošnoj toaletifoto: Ata images

Naime, Jelena je zablistala u dugačkoj crnoj toaleti koja pokriva samo jedno rame. Sa haljinom je ukombinovala dijamantski nakit, a kosu je podigla u punđu pa otkrila lice i pokazala svoju božansku lepotu.

Jarko crveni karmin istakao je njen širok osmeh, kojem fotografi nisu odoleli pa su srpsku umetnicu obasuli blicevima.

Lice joj je krasio širok osmeh
Lice joj je krasio širok osmehfoto: Ata images

Podsetimo, Jelena Gavrilović, ovog meseca, izgovoriće sudbonosno ''da'' biznismenu Dariu Jeftiću sa kojim je godinama u skladnoj ljubavnoj vezi.

Jelena Gavrilović
foto: printscreen/instagram/jelenagavrilovicofficial

Premda od samog početka karijere svoj ljubavni život skriva daleko od očiju javnosti, kao bomba je pre nekoliko meseci u javnosti odjeknula vest da je na Jeleninoj ruci zasijao skupoceni dijamantski prsten vredan nekoliko hiljada evra, čime je glumica potvrdila da je zaprošena.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track