Bjanka Ćensori potpuno je promenila svoj stil otkako se „udala“ za Kanjea Vesta u neformalnoj ceremoniji u Beverli Hilsu u januaru 2023. godine, samo dva meseca nakon što je reper finalizovao razvod od Kim Kardašijan.

Pre nego što je rekla "da" Vestu, Bjanka je radila za njega. Prema LinkedIn-u, ona je šef arhitekture u "Yeezy"-ju, gde je došla nakon što je završila master studije arhitekture na Univerzitetu u Melburnu 2020. godine.

Međutim, oni koji su išli u školu s njom možda je danas ne bi prepoznali.

bjanka-censori.jpg
Printscreen/Instagram/BiancaCensori 
foto: Printscreen/Instagram/BiancaCensori

Pre nego što je postala Vestova devojka, Bjanka je izgledala i oblačila se vrlo slično njegovoj bivšoj ženi, Kim Kardašijan. Duga tamna kosa, konturisano lice i seksi autfiti– nije ni čudo što je privukla Kanjeovu pažnju.

Njena sestra je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju od ranije, gde se vidi da je Bjanka vidno nasmejana i srećna. Dok se na fotkama na kojima je hvataju sa suprugom Kanje Vestom ne mogu videti u tom izdanju. Mnogo se od tada promenila, piše Stil.

bjanka.jpg
Printscreen/Instagram/alyssia.censori 
foto: Printscreen/Instagram/alyssia.censori

Od kada je započela vezu s Vestom, njen stil je postao potpuno jeziv. Sada je viđamo u neutralnim bojama, providnim tkaninama i uskim krojevima. Čak je i svoju dugu smeđu kosu zamenila kratkom, platinastom frizurom.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Nekada je bila nasmejana i obučena, a sad je tužna i razgolićena: Svi zaneme kad vide kako je Bjanka Ćensori izgledala pre Kanjea

I ona nije jedina koja prati ovaj stil, Kanje je poznat po tome što menja garderobu svojih partnerki, pa nije čudno što je Bjanka sada gotovo uvek obučena u nešto iz "Yeezy" kolekcije, dok narod kaže da je praktično gola. Oboje su viđeni kako nose upečatljive maske i čizme-čarape, a čak su počeli da šetaju i bez cipela.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!