Gde ide Adel? Slavna pevačica u suzama najavila povlačenje sa scene, a za to ima dobar razlog "Neću vas videti baš dugo..."
Adel saopštila da se, do daljnjeg, povlači sa scene, Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Wunderl / imago sportfotodienst / Profimedia

otkrila detalje

Gde ide Adel? Slavna pevačica u suzama najavila povlačenje sa scene, a za to ima dobar razlog "Neću vas videti baš dugo..."

Pop kultura -

Nakon 10 nastupa na minshenskom stadionu, koje je država Nemačka izgradila specijalno za nju, slavna pop pevačica Adel saoštila je tužne vesti za svoje fanove.

Naime, britanska pevačica je, pred svojom publikom na jednom od koncerata, saopštila da se definitivno povlači sa javne scene.

Adel održala spektakularni koncert u Beču
Adel održala spektakularni koncert u Bečufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nisam najopušteniji izvođač, znam to, ali sam je*eno dobra i zaista uživam u nastupima već skoro tri godine, što je najduže što sam ikada radila. To je, verovatno, i najduže što ću ikada raditi," rekla je Adel na svom poslednjem koncertu u Minhenu.

sleduje još 10 koncerata u Las Vegasu
sleduje još 10 koncerata u Las Vegasufoto: Tolga Akmen / AFP / Profimedia

Kako je rekla, Adel sleduje još 10 koncerata u Las Vegasu, nakon čega odlazi na zasluženi ali neodređeni odmor.

"Nakon toga neću vas videti neverovatno dugo i čuvaću vas u srcu. Poslednjih sedam godina gradila sam sebi novi život koji želim da živim sada," rekla je pevačica pustivši po koju suzu.

Vest o njenom povlačenju stigla je mesec dana nakon što je pop diva objavila da se verila za svog dugogodišnjeg partnera, Ričija Pola (43). Srećne vesti Adel je obelodanila avgusta meseca, na jednom od svojih koncerata u Minhenu, i to kao odgovor jednom od fanova iz publike koji ju, pred svima, pitao da se uda za njega.

Na ovaj vickasti poduhvat obožavatelja, Adel je kratko odgovorila: "Ne mogu, već se udajem," a zatim pokazala dijamantski prsten koji joj je zasijao na ruci.

Podsetimo, Adel i Pol, koji je sportski agent, zajedno su od 2021. godine, a pevačica se pre njega već obrela u bračnim vodama sa Sajmonom Koneckim sa kojim je dobila sina Anđela (11).

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track