Bujne grudi kipe iz haljine, šlic seže do kuka: Zapaljiv dekolte žene fudbalera mami uzdahe, a tesna tkanina jedva obuzdala obline
Georgina Rodrigez prošetala crvenim tepihom, Foto: LiveMedia / ddp USA / Profimedia

vreli kadrovi

Bujne grudi kipe iz haljine, šlic seže do kuka: Zapaljiv dekolte žene fudbalera mami uzdahe, a tesna tkanina jedva obuzdala obline

Pop kultura -

Georgina Rodrigez, izabranica proslavljenog fudbalera Kristijana Ronalda prošetala je juče crvenim tpeihom na filmskom festivalu u Veneciji. Izabranica sportiste zapalila je sve u dugoj beloj beoj haljini koja je jedva obuzdala njene obline.

Bela haljina jedva obuzdala obline
Bela haljina jedva obuzdala oblinefoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Prisustvovala je 20. godišnjici dodele nagrada "Diva e Donna". opredelila se za toaletu sa potpisom modne kuće "Oscar de la Renta" od belog šifona, koja je istakla njenu figuru i zanosne obline.

Bujno poprsje jedva obuzdala
Bujno poprsje jedva obuzdalafoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Korset joj je jedva obuzdao grudi, a izrez na nozi koji seže sve do kuka podigao je temperaturu do usijanja. Ona je izdanje kompletirala dijamantskim minđušama i predivnom ogrlicom sa cvetićima brenda "Pasquale Bruni", koje je nosila kad je stigla u Veneciju.

Glamurozna Georgina mamila poglede
Glamurozna Georgina mamila pogledefoto: Simone Comi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Ova haljina je definitivno bacila u senku njeno izdanje po dolasku u Veneciju, koje su mnogo osudili i rekli da nema ukusa i stila.

Da li se to Georgina udala konačno?

Takođe, već neko vreme se spekuliše a su se ona i Ronaldo nedavno venčali u tajnosti. sve je počelo nakon što se na jednom snimku vidi da nose burme, a on je u par intervjua nazvao "svojom ženom".

Ovo izdanje Georgine Rodrigez su fanovi iskritikovali
Ovo izdanje Georgine Rodrigez su fanovi iskritikovalifoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

To je bio i jedan od razloga zbog čega su mnogi komentarisali kako je Georgina odlučila d ponese belu kreaciju, koja umnogome podseća na venčanicu.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track