Nikos Vertis sprema spektakl za Beograđane: Tašmajdan je prepun, euforija pred nastup najveće grčke zvezde ne jenjava
Foto: Live Production

uživanje pred kraj leta

Nikos Vertis sprema spektakl za Beograđane: Tašmajdan je prepun, euforija pred nastup najveće grčke zvezde ne jenjava

Pop kultura -

Najveća grčka muzička zvezda Nikos Vertis održaće večeras spektakularan koncert na beogradskom stadionu Tašmajdan.

Popularni pevač, čije pesme na popularnom YouTube-u beleže više od 500 miliona pregleda, večeras će, zajedno sa više od 30 muzičara na bini, Beograđanima prirediti pravu muzičku senzaciju i putovanje kroz njegovu 20 godina dugu karijeru.

Njegovi fanovi su sirom sveta, a mnogo njih nalazi se u Srbiji, pa je Nikos i ove kao i prosle godine odlucio da održi koncert za svoje obožavatelje u naṣ̌oj zemlji. Kao ṣ̌to je bilo i prethodne, tako je i ove godine, Taṣ̌majdan je prepun obožavaoca, a naravno većina njegove publike je ženskog roda.

Popularni Grk vraća se na isto mesto gde je prošle godine održao spektakularni koncert koji je oduševio više od 10 hiljada posetilaca i za veoma kratko vreme postao glavni gradski događaj koji se ne sme propustiti. Stoga ne iznenađuje što će domaća publika u nešto više od godinu dana imati priliku da po drugi put uživa u poznatim melodijama poput "An Eisai Ena Asteri", "Thelo na me nioseis" i drugim, a očekuje se da se Tašom i ovaj put zaori čuveno „Dobro veče Srbijo“, pozdrav kojim je Vertis otpočeo svoj prvi nastup u našoj zemlji.

Iako je sam pevač bio iznenađen prijemom kod publike (naročito ženskog dela) koja je sa njim pevala uglas svaki stih, njegova popularnost nije nikakva enigma, budući da su mnoge domaće zvezde, poput Saše Kovačevića i Aca Pejovića, prepevale neke od njegovih najvećih hitova. Dodatno, Vertis na svom zvaničnom YouTube kanalu broji blizu milijardu pregleda, a njegov status velike svetske muzičke zvezde potvrđuje se iz dana u dan.

(Kurir.rs/M.J/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track