Kensingtonska palata objavila je veliko ažuriranje o planovima putovanja princa Vilijama dok se princeza Kejt oporavlja od raka. Prema Ekpress.co.uk, princ od Velsa je spreman da krene na putovanje u Laneli u Južnom Velsu 10. septembra.

profimedia0891347662.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Kejt Midlton i princ Vilijamfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prethodno, Princ od Velsa će se vratiti dužnostima 5. septembra, ali tokom poslednje nedelje na odmoru, postoji jedna stvar koju kraljevski par kaže da se „raduju“. U sredu su podelili da njihovi planovi za poslednju nedelju leta uključuju da prate neke događaje. Paraolimpijske igre koje se trenutno odigravaju u Parizu i pružili podrške svojim takmičarima.

profimedia0871526623.jpg
Toby Melville-Reuters/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Princ Viliamfoto: Toby Melville-REUTERS/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Budući kralj Velike Britanije posetiće osnovnu školu Sviss Vallei Communiti, sedište vazdušne ambulante Velsa i tim Scarlets Ragbi Uniona. Posebno, to će biti prva Vilijamova kraljevska dužnost nakon uživanja u opuštenom letnjem odmoru u Balmoralu. Važno je napomenuti da Kejt Midlton neće biti u pratnji svog muža zbog preventivne hemoterapije koja je u toku.Princ od Velsa je 14. jula napisao emotivnu belešku na društvenim mrežama, obavestivši kraljevske fanove o njenoj fazi oporavka. Majka troje dece izjavila je da „dobro napreduje“.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

kurir televizija Borin drug otkrio kako je nastala "Dva dinara druže" Zbog nje nije mogo da zadrži suze, sjurio se do toaleta u Šumatovcu, a onda..