Jedna od najvećih grčkih muzičkih zvezda Nikos Vertis ponovo je zapevao Beograđanima u impozantnom prostoru stadiona Tašmajdan. Nastup je počeo numerom "Se afisa sto htes", a publiku je pozdravio na srpskom jeziku.

whatsapp-image-20240904-at-9.39.19-pm-2.jpg
Kurir 
Nikos na Tašmajdanufoto: Kurir

Na njegovo "Dobro veče Srbijo", uzvratili su mu gromoglasnim aplauzom. Već sa prvim taktovima publika je oduševljeno pevala, a atmosfera se podigla do maksimuma. Videlo se odmah da između šarmantnog Grka i sprske publike postoji snažna veza. Nastavio je sa čuvenim hutom "Mono gia Sena" što je publika odlično prihvatila.

whatsapp-image-20240904-at-9.39.19-pm-2.jpg
Kurir 
Publika uživa u hitovima popularnog Grkafoto: Kurir

Popularni Grk vratio se na isto mesto gde je prošle godine održao spektakularni koncert koji je oduševio više od 10 hiljada posetilaca i za veoma kratko vreme postao glavni gradski događaj koji se ne sme propustiti.

Pre izlaska na binu, Nikos se obratio medijima i otkrio kako se oseća povodom povratka u Srbiju.

Kurir Nikos Vertis izjava pred koncert na Tasmajdanu

"Srećan sam što sam drugi put u Beogradu, dopada mi se ovaj grad. Nemam nikakve rituale samo se prekrstim kada izađem na scenu. Beograd me asocira na Solun. Upoznao sam Brenu, volim njene pesme ali ne mogu da vam otpevam. Brena me je juče ugostila. Shvatio sam zašto je publika voli, ona nije samo dobra pevačica, jako je pametna - rekao je Nikos, a na pitanje da li će u skorijoj budućnosti sarađivati sa Brenom kaze: Videcete sve večeras, ne bih ništa sada otkrivao" rekao je Nikos za Kurir.

Ovime je podgrejao spekulacije o tome da će upravo Lepa Brena biti njegov poseban gost na Tašmajdanu. Ko je od javnih ličnosti došao da uživa u Nikosovim notama, pogledajte klikom na link ovde.

(Kurir.rs/M.J/I.M)

Bonus video:

Kurir Zgrada u kojoj je kao decak ziveo Bora Corba