Hitno se traži prevoz do Čačka za Borinog druga iz detinjstva: "Zajedno su odrasli, ne bi podneo da se ne oprosti od njega"
Foto: Nebojša Mandić

apel!

Hitno se traži prevoz do Čačka za Borinog druga iz detinjstva: "Zajedno su odrasli, ne bi podneo da se ne oprosti od njega"

Pop kultura -

Ceo region je pogođen vestima da je rano jutros u Sloveniji preminuo čuveni muzičar Borisav Đorđević poznatiji kao Bora Čorba.

Ova vest je potresla brojne njegove fanove kojih ima širom sveta. Međutim, ovaj vrsni umetnik imao je i brojne prijatelje sa kojima je uprkos užurbanoj karijeri i životu van Srbije, decenijama održavao kontakte.

Čačane je posebno potresla vest o Borinom odlasku jer je poznato koliko je bio vezan za svoj rodni grad i ljude u njemu. Kada se saznalo da je preminuo, Borin prijatelj iz detinjstva, a koji se trenutno nalazi u Grčkoj zamolio je za hitam prevoz za Srbiju kako bi stigao na poslednji muzičarev ispraćaj.

Rano jutros u Sloveniji preminuo je Bora Đorđević
Rano jutros u Sloveniji preminuo je Bora Đorđevićfoto: Kurir televizija

"Pomoć dragi ljudi! Danas nas je sve potresla vest da je umro naš legendarni Bora Đorđević, koji je bio tatin veliki prijatelj i drug još iz detinjstva. Zajedno su odrasli, svirali u prvim bendovima i družili se čitav život. Ne bi podneo da se ne oprosti od njega", navodi Aleksandra u grupi Grčka info pošto njen otac nema društvene mreže:

"Moj otac se nalazi u Platamonu. Potreban je prevoz, ako neko ima višak mesta u kolima ili znate nekog prevoznika, za jednu osobu sa malom torbom sutra u toku dana ili petak ujutru za Čačak (idealno), ali i da se dokopa Srbije, snaći će se do Čačka", navela je ona.

Ovde je živeo u Čačku Bora Đorđević
Ovde je živeo u Čačku Bora Đorđevićfoto: Kurir, Nemanja Pančić

Kako Kurir saznaje, legendarni roker biće sahranjen u subotu, 7. septembra na Gradskom groblju u Čačku u 14.30 sati, opelo je pola sata ranije. Biće održana i komemoracija u Domu kulture. U petak će u Čačku biti dan žalosti.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:31

Bora Đorđević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track