Adrijana Lima nekada je bila jedna od najtraženijih manekenki na svetu, a onda je odlučila da se povuče sa piste da bi se posvetila majčinstvu i porodičnom životu.

Međutim, nakon trećeg porođaja vitka linija slavne manekenke je nestala, zbog čega je često na meti javnosti.

"Porođaj me je uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan moram da podsećam sebe da prihvatim svoje novo telo, ali i da uradim sve da izgled dovedem u red. Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetim. I to je u redu jer telo u različitom životnom dobu različito reaguje na iste nadražaje," rekla je svojevremo Adrijana za strane medije.

adrijana-lima-profimedia0821980796.jpg
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najviše paljbe osuli su nakon njenog pojavljivanja na dodeli FIFA nagrada u Parizu kada su svi komentarisali da je podbula i da više ne liči na sebe. U komentarima na mrežama zamerili su joj i to što se podvrgla estetskim zahvatima.

"Šta si to uradila sa svojim predivnim licem," glasio je jedan od komentara.

"Postala si prava nakaza," dodao je drugi.

adrijana-lima.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Uvrede su nastale da se nižu i nakon što se, sa partnerom Andreom Lemerom i ćerkama, pojavila na premijeri nastavka filma "Igre gladi" u Los Anđelesu, ali ovoga puta Adrijana im nije ostala dužna.

"Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke, dvoje predtinejdžera, jednog aktivnog dečaka, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa. Hvala na brizi," napisala je Adrijana pored svoje fotografije bez šminke koju je objavila na Instagramu.

profimedia0904929781.jpg
Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia 
foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Adrijana je sada totalno promenila svoje navike. Započela je redovnu fitnes-rutinu i promenila režim ishrane, a sudeći po njenim poslednjim fotografijama, disciplina je urodila plodom.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago