"Da staviš i najgoru krpu na sebe, dobro će ti stajati": Ćerka Jovana Memedovića oduševila fanove stajlingom iz sekend henda
Maša Memedović voli da kupuje stvari u sekend hendu, Foto: Instagram/masamemedovic

skromna

"Da staviš i najgoru krpu na sebe, dobro će ti stajati": Ćerka Jovana Memedovića oduševila fanove stajlingom iz sekend henda

Pop kultura -

Maša Memedović, ćerka našeg novinara i voditelja Jovana Memedovića, javnosti je poznata po navici da stvari kupuje u "Sekend hend" prodavncima, a ponekad ih prerađuje i daje im "novi život".

Naime, povodom otvaranja "Plave dvorane" u Sava centru, Maša je na svom Instagram profilu pokazala svoj odabrani stajling koji je, naravno, potekao iz "Sekend hend" radnje.

"Može li haljinica iz second handa na otvaranje Plave dvorane? Dress code : pusti pusti modu, a moja moda je reciklirana. Vintage haljina, nađena u Njujorku - $12, sitnica. Torbica kao i uvek na ramenu, starinska. I da ne zaboravim, moj omiljeni pronalazak iz antikvarnice - damski sat," napisala je Maša pored objave.

Njeni fanovi su se zaista oduševili, ne samo njenom odlukom da ne baca silan novac na skupocene toalete, već i tome koliko lepo izgleda.

"Prelepa si, prezgodna, prirodna i svoja. Naravno da može, sve na tebi je top," napisala je jedna od njenih obožavateljki.

"Opsednuta sam tim sekend hend stvarčicama i baš sam nedavno kupila venčanicu za 20 evra, čak i džepove ima," dodala je druga.

"Može, jer ti i jer i ti kada najgoru krpu staviš na sebe dobro ti stoji," zaključila je treća.

Podsetimo, Maša Memedović je septembra meseca prošle godine svoje sudbonosno "da" izgovorila reditelju i scenaristi Bogosavu Apostoloviću.

Maša Memedović
foto: Printscreen

Venčanje je bilo održano u tajnosti, bez medija, a fotografije je tokom večeri podelila Maša na svom Instagram nalogu. Kako je tada navela, njena venčanica nosila je potpis domaćeg dizajnera, ali je zato njena druga haljina došla direktno iz sekend henda.

"Obožavam "sekend hend" jer sa sigurnošću znam da su stvari koje pronađem unikatne. Naučila sam da šijem i volim da eksperimentišem sa stvarima koje su mi velike, pa odmah po dolasku kući iz sekend henda sednem za mašinu da nešto suzim, skratim, utegnem i tako ga načinim svojim," ispričala je Maša jednom prilikom u intervjuu za Elle.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track