Ćerke Adrijane Lime i Marka Jarića danas su prave lepotice: Tinejdžerke očarale sve, a za Valentinu kažu da je mamina naslednica
Kako danas izgledaju ćerke Adrijane Lime i MArka Jarića, Foto: BRJ / Backgrid USA / Profimedia

prave lepotice

Ćerke Adrijane Lime i Marka Jarića danas su prave lepotice: Tinejdžerke očarale sve, a za Valentinu kažu da je mamina naslednica

Pop kultura -

Ćerke našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića i manekenke Adrijane Lime, Valentina i Sijena prošetale su sa majkom crvenim tepihom na premijeri filma "The Ticket".

Njih dve su odrastale u mirnom okruženju uprkos činjenici da su im roditelji veoma poznati, jer su ih krili od medija, a sad je situacija malo drugačija.

Adrijana Lima sa porodicom na crvenom tepihu
Adrijana Lima sa porodicom na crvenom tepihufoto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Adrijana je na crveni tepih stigla u društvu svog izabranika, filmskog producenta Andrea Lemera i mlađeg sina Sijana, a sva pažnja bila je usmerena na Valentinu. Mnogi komentarišu da starija ćerka liči na Adrijanu Limu, dok je mlađa preslikana kopija svog oca, Marka Jarića.

Na crvenom tepihu je pozirala i Adreova ćerka iz prvog braka koja je tinejdžerka. (skroz levo).

Adrijana o ćerkama

Za stariju ćerku (skroz desno) kažu da je naslednica Adrijane Lime
Za stariju ćerku (skroz desno) kažu da je naslednica Adrijane Limefoto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Lima i Jarić dobili su svoje prvo dete, ćerku Valentinu, u novembru 2009. Nakon Valentininog rođenja, Lima se otvorila i otkrila kako ju je majčinstvo promenilo, rekavši da je to „najbolji posao na svetu“.

- Nikada nisam mislila da mogu toliko voleti. Uvek sam mislio, postoji li bezuslovna ljubav? Sada znam da jeste jer to osećam - rekla je za People. Ponosna mama spremna je da u potpunosti podržavala njenu ćerku da jednog dana krene njenim stopama modela.

- Podržaću je šta god da postane — manekenka, balerina, doktorka... šta god da je čini srećnom - rekla je.

Marko Jarić i Adrijana Lima razveli su se 2016. godine
Marko Jarić i Adrijana Lima razveli su se 2016. godinefoto: Profimedia

Sijena se rodila 2012 godine, a par se zvanično razveo 2016. godine.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track