Ruska manekenka, preduzetnica i influenserka, Lena Perminova, koja se udala za 27 godina starijeg milionera Aleksandera Lebedeva, proslavila je 38. rođendan.

Na Instagramu je objavila fotografije i video snimke s proslave, a zablistala je u beloj haljini. Sa njom su slavili njihovo četvoro dece i prijatelji, a pažnju je privukla ogromna rođendanska torta.

"Mojih srećnih 38," napisala je influenserka kratko.

Podsetimo, Lena i njen suprug imaju četvero dece. Prvo dete, sina Nikitu, dobili su kad je Lena imala 22 godine, a sin Igor došao je dve godine kasnije. Zatim je, 2014. godine, rodila ćerku Arinu, a sina Sašu dobili su 2021. godine, piše Insider.

Atraktivna plavuša nedavno je objavila fotografije svog najstarijeg sina Nikite koji je napunio 15 godina.

elena-perminova.jpg
Instagram/lenaperminova 
foto: Instagram/lenaperminova

"Pre 15 godina uz tebe sam prvi put shvatila šta znači biti majka. S tobom je sve bilo prvi put, ali ti si bio tako savršeno i mirno dete da sam shvatila - želim puno dece! Dok se Igor nije rodio (hvala ti Igore, smirio si moj žar), ali i dalje me nije bilo moguće zaustaviti," napisala je.

"Želim ti reći puno reči. I svakako ću ti sve ispričati. Ali znaj da si jedino dete čije su fotografije isštampane i uokvirene po celoj kući. Pohvaliću i sebe. Nisam te ugušila i nisam te razmazila svojom ludom majčinskom ljubavlju. Ostaješ skroman, nezavisan i najidealniji brižni stariji brat," dodala je tada.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!