"Ceo svet će čuti moju istinu": Melanija Tramp bombastično najavila memoare zbog kojih podrhtava ceo svet
Foto: Profimedia

neće da ćuti

"Ceo svet će čuti moju istinu": Melanija Tramp bombastično najavila memoare zbog kojih podrhtava ceo svet

Pop kultura -

Melanija Tramp supruga Donalda Trampa, aktuelnog učesnika u američkim izborima, bombastično je najavila memoare u kojima će reći istinu, isrpičati svoju priču i stvari iz svoje perspektive.

Donald i Melanija Tramp
Donald i Melanija Trampfoto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

"Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko lično i razmišljajuće putovanje. Kao privatna osoba koja je često bila predmet javnog nadzora i lažnog predstavljanja, osećam odgovornost da razjasnim činjenice. Verujem da je važno da podelim svoju perspektivu: istinu", poručuje Melanija u kratkom snimku objavljenom na društvenim mrežama.

S obzirom na to da se oglašava često, ova njena objava iznenal je pravu buru. Bivša prva dama SAD nije detaljisala o tome šta će se tačno naći u njenoj knjizi, ali sudeći prema kadrovima iz snimka, tu neće bti mnogo redova posvećenih Donaldu.

Izdanje memoara imaće 304 stranice i biće dostupno za 40 dolara, a potpisane kopije su dostupne za 75 dolara.

Intrigantni memoari
Intrigantni memoarifoto: AP Andrew Harnik

Memoare "Melanija" objaviće izdavačka kuća Skyhorse Publishing, koja je već objavila knjige bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija, velikog pristalice Trampa, i advokata Alana Deršovica.

Skyhorse je takođe sarađivao s nezavisnim kandidatom za predsedničku trku Robertom F. Kenedijem Džuniorom i bivšim Trampovim savetnikom Majklom Koenom, koji je na kraju postao jedan od njegovih žestokih kritičara.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track