Dženifer Garner omogućila je javnosti retku priliku da zaviri u njen privatni život, otvarajući vrata svoje prelepe kuće u Los Anđelesu koju je uredila po svojoj meri.

dzenifer-garner-2.jpg
printscreen/youtube/Architectural Digest 
Dženifer Garner otvorila vrata svog domafoto: printscreen/youtube/Architectural Digest

Nakon vesti o razvodu njenog bivšeg supruga Bena Afleka od Dženifer Lopez, 52-godišnja zvezda serije „13 Going on 30” otkrila je kako ona i njeno troje dece nalaze utočište i mir unutar zidova zadivljujućeg imanja.

U potpunoj suprotnosti sa kućom vrednom 68 miliona dolara koju su Aflek i Lopez kupili na početku njihovog braka, kuća Aflekove bivše je sakrivena od jakih svetla Holivuda, pružajući joj privatnost i mir.

„Ja sam neko ko veoma vodi računa o privatnosti svog doma, ali evo, upravo sam vas provela kroz celu kuću, a to je iz nekoliko razloga“, objašnjava ona za "Architectural Digest".

„Nikada ranije nisam ništa uređivala sama, i tako sam ponosna na rezultat. Ispunjena sam zahvalnošću svaki put kada uđem u svoju kuću, što mogu da živim ovde, srećna sam što sa svojom decom vreme provodim u ovakvom okruženju. Ovo nije tipično za mene, ali ipak sam jako srećna što sam to podelila sa vama."

Zbog njene naklonosti prema kuvanju, Garner kaže da trpezariju dosta koriste i ona i njena deca - iako ne uvek kao mesto za okupljanje i jelo.

„Postavila sam vrata tako da trpezarija može biti soba za sastanke. I zapravo, imam mnogo sastanaka ovde radim od kuće kada nisam na snimanju."

dzenifer-garner-4.jpg
printscreen/youtube/Architectural Digest 
Dženifer Garner otvorila vrata svog domafoto: printscreen/youtube/Architectural Digest

Dženifer je pokazala mnoge delove kuće, ali ne i sobe svoje dece. Međutim, ona je ponosno hvalila takozvanu „sobu na spratu“ u kojoj njena deca mogu da ugoste brojne prijatelje.

„Ovo mi je kao soba za ostvarenje snova, jer volim kad deca prave žurke i prespavaju kod nas, iako, ponekad, ima dece bukvalno svuda."

dzenifer-garner-3.jpg
printscreen/youtube/Architectural Digest 
Dženifer Garner otvorila vrata svog domafoto: printscreen/youtube/Architectural Digest

Birala je kombinaciju svetlijeg i tamnijeg drveta za stolariju koja se nalazi u svakoj sobi, ali nije bežala od dodatnog ukrašavanja. Na primer, jedan kutak doma, koji izgleda kao mini-radna prostorija, ima išarane zidove poput noćnog neba sa zvezdama, dok deo za čitanje i odmor, u kom je smeštena njena biblioteka, ima šarene, mozaične prozore.

S obzirom na to da porodično jako vole da čitaju, pored kućne biblioteke Dženifer je napravila i neverovatnu sobu u stilu Harija Potera ispod stepeništa, koju njen sin koristi kao „kancelariju“, kaže ona.

„Ovo je malo mesto za njega da uđe i sanja. Uglavnom se krije od mene i jede slatkiše, ali ne mogu da ga krivim. Ja bih uradila isto", rekla je Dženifer.

Slavna glumica je za nešto više od sedam miliona dolara kupila zemljište na kom je izgradila kuću sa bazenom i dvorištem 2019. godine i otad se bacila na uređivanje. Svaka prostorija govori za sebe i drugačije je dekorisana. Otkrila je da je želela da njen dom izgleda pomalo vintidž, ali i kul i ušuškano.

(Kurir.rs/Realtor/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)