Glumca Mekolija Kalkina svi još pamte kao dete iz kultne franšize ''Sam u kući'', gde je glumio Kevina Mekalistera, a već godinama je u ljubavi sa Brendom Song, koju znamo iz Diznijevih emisija i serija na televizijskim kanalima.

Bili su prave zvezde, danas grade zajedničku budućnost, a spojila ih je ljubav prema kameri.

mekoli-kalkin-brenda-song-2.jpg
Profimedia 
Mekoli Kalkin i Brenda Songfoto: Profimedia

Mekoli je svoj život još kao tinejdžer doveo do ivice. Slava i bogatstvo udarili su ga u glavu, a brzo je upao i u kandže zavisnosti, zbog čega je pre nekoliko godina bio potpuno neprepoznatljiv, međutim sada je drugi čovek.

Kako su se upoznali?

Njih dvoje su se upoznali tokom snimanja filma na Tajlandu 2017. godine i nijedno od njih dvoje nisu mogli da veruju da je sve tako glatko išlo. Čak je i reditelj filma potvrdio da nije mogao da sanja da će tako brzo "kliknuti".

Vrlo brzo su viđeni na večeri u Los Anđelesu, što je bilo njihovo prvo pojavljivanje, pa je i podstaklo javnost da se tu "nešto kuva". Posle nekoliko nedelja, zvezda filma "Sam u kući" viđen je u objavama Brendinog Instagram profila, a nedugo zatim su viđeni na duplom sastanku sa prijateljima gde su se i držali za ruke, prenosi "Ona"

mekoli-kalkin-brenda-song-3.jpg
Profimedia 
Mekoli Kalkin i Brenda Songfoto: Profimedia

Već su počeli i da putuju zajedno, pa su Dan zaljubljenih proveli u Parizu bez straha da će ih neko prepoznati, šetali ulicama ovog grada svetlosti, uživajući u šopingu.

U avgustu, Mekoli je počeo da priča da bi voleo da ima decu sa Brendom, što je definitivno bio znak da je u pitanju ozbiljna veza.

mekoli-kalkin.jpg
Profimedia 
Mekoli sa 15 godina postao milijarderfoto: Profimedia

- Želim decu sa njom i mogu reći da smo vežbali na tome - rekao je jednom prilikom Mekoli, piše "People".

Mekoli je sada porodičan čovek koji s partnerkom Brendom Song ima dvoje dece, a paparaci ih često uhvate u šetnji Los Anđelesom.

Prvi sin Dakota rodio se 2021. godine, a drugi je, prema pisanju medija, stigao oko Božića 2022. godine, te su tu trudnoću krili od javnosti.

Kalkin je svoju karijeru započeo filmovima ''Sam u kući'', a Brenda je kao dete igrala nekoliko uloga na Diznijevom kanalu.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam