Australijski biznismen Travers Bejnon, poznatiji kao Kendimen, dobio je nadimak "kralj orgija" zbog svog svog raskalašnog života. Bivši igrač američkog futbala i bogati naslednikduvanske industrije živi u "Candyman" vili sa svojom suprugom Taešom, ali i nekolicinom zgodnih devojaka i žena.

Ko je supruga Traversa Bejnona?

Taeša Bejnon upoznala je Traversa 2009. godine, dok je radila na jednoj od njegovih zabava kao hostesa.

"Na našem prvom dejtu otišli smo u MekDonalds, verujem da je to učinio jer je uvek volio da ostane nepredvidljiv i ne ispunjava "normu", kupili smo hranu, uzeli je i seli na Broadwater. Sledeći put me je odveo na večeru. Nakon nekoliko meseci postalo je vrlo ozbiljno i počela sam da selim svoje stvari," ispričala je jednom prilikom.

Venčali su se krajem 2011. godine i dobili dve ćerke. Počeli su i druge žene da pozivaju u svoju vilu da bi malo začinili stvari u krevetu.

"Samo se nekako dogodilo. Ja sam komentarisala da su neke cure privlačne, a kako smo počeli sve češće da govorimo o tome, odlučili smo da isprobamo i vidimo kako će biti. Bilo nam je super i jako nam se svidelo… S našom je vezom sve bilo u redu, ovo je samo dodatno začinilo stvari. Imali smo dobru vezu i dobar seks, s ovim smo to samo doveli na viši nivo," rekla je Taeša i dodala:

"Uvek je nas troje zajedno. Sve vreme. To nam se sviđa, dobro je za nas i ugodno. Nikad nije sve isto. Neki dan je kod nas bilo 10 do 12 devojaka. Imali smo tulum i jedno je vodilo drugom, uskoro smo se preselili u spavaću sobu," kaže ona, a prenosi Insider.

Na pitanje da li im je ponekad gužva, odgovorila je: "Ponekad jeste, ako je kod nas previše devojaka. Ali to je u redu, ponekad volimo biti malo ludi."

"Nikad nisam radila tako nešto. Bila sam jako naivna kad je bila reč o seksu. Travers me je naučio svemu. Nikad pre njega nisam probala grupni seks. Prvih nekoliko godina veze to nismo radili. Razgovarali smo o tome i nekako se samo dogodilo, nismo ništa požurivali," otkrila je.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!