Pred sam početak Nedelje mode u Njujorku slavni Ralf Loren organizovao je veliku modnu reviju, a u prvom redu pored njega su se našli Džad Lou, Naomi Vots i magična Naomi Kembel.

Legendarni dizajner predstavio je svoju proleće/leto kolekciju za narednu godinu koja je bila prikazana na farmi konja u Bridžmontu.

Njegovi radovi zaista su izgledali besprekorno, a za oko je najviše upala njegova boho kolekcija koja se isticala plavim nijansama.

foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Odmah za njom ističe se i kombinacija koju čini prozirna bela bluza dubokog dekoltea koja sa pojasom oko struka ističe vitku liniju i deluje provokativno ali elegantno. Sa njom su ukombinovane i pantalone u istoj boji čiji je kroj zaista neponovljiv.

foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ni moda jačeg pola nije zapostavljena, a kako se čini sledeće godine predstoje im vedre i jarke boje. Kombinacija jarko žute jakne, ispod koje se nazire karirana košulja, kao i bele pantalone i crne cipele sa kopčom zaista odišu Ralfovom kreativnošću.

foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Lorenovi modeli su sinonim za tipičan američki stil, a ovogodišnjom revijom zaista je nadmašio samog sebe.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije