Fudbaler u penziji i fudbalski analitičar, Rade Bogdanović, koji svojim britkim jezikom diže veliku prašinu u javnosti, otac je tri ćerke, koje su prave lepotice.

20231119-16-04-29eon--kanali--mozilla-firefox.jpg
Screenshot 
Rade Bogdanovićfoto: Screenshot

Njegova najstarija ćerka je Kirsina, rođena 1. juna 1994. godine u Južnoj Koreji, druga se zove Marija, rođena 17. oktobra 2000. godine u Nemačkoj, a treća je Sofija, rođena 26. jula 2007. godine u Španiji.

Uvek je savršeno stilizovana i pazi na svaki modni detalj.

Lepa Kristina privlači veliku pažnju svojim objavima na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ističu da je prava lepotica.

Na njenom profilu pratioci često mogu videti da uživa na egzotičnim destinacijama, kao i da ima istančan ukus za modu.

Suprugu upoznao na stanici

Rade je godinama unazad u srećnom braku sa Aleksandrom, koja mu je podarila 3 mezimice, a jednom prilikom je otkrio kako je upoznao lepšu polovinu.

rade1.jpg
Printskrin 
Rade Bogdanovićfoto: Printskrin

- Pričali smo o fudbalu, bila je tema da li žene treba da idu dole ili ne, šta treba našim reprezntativcima… Moram da vam kažem, ja sam u životu imao tri autoriteta. Jedan mi je bio pokojni otac, drugi mi je majka Nada i treći mi je supruga s kojom se zabavljam od 4. januara 1989. godine. U 12 sati i 30 minuta na autobuskoj stanici Grbavica smo se upoznali, ona u zelenoj “mont” jakni, a ja posle treninga - rekao je Rade Bogdanović, gostujući na RTS tokom Mundijala.

(Kurir.rs/I.M.)