Glumac Lazar Ristovski već neko vreme uživa u ljubavi sa 39 godina mlađom izabranicom Anicom Lazić, kojoj je i dao ulogu u seriji "Drim Tim".

Hit snimak

nik-kejv-18062024-0087.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 
Lazar Ristovski i Anica Lazićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Lazar je svoju bivšu suprugu Danicu izbacio iz serije "Drim tim", a novu rolu napisao je svojoj Anici. O njenom angažmanu u toj seriji se nije govorilo ništa, a onda je na Instagramu podeljen isečak, koji je zapalio mreže.

Naime, reč je o sceni iz serije u kojoj se Aničin lik obraća Lazarevom drskim i oštrim rečima.

- Ti si jedna divlja svinja i mesto ti je ovde u šumi, zato te ja sada ostavljam da brstiš travu i jedeš žirove - govorila je Anica.

Ovaj video privukao je veliku pažnju javnosti, a mnogi su iskomentarisali da se Anica odlično snašla u ovoj ulozi i da je verno dočarala lik.

Ona nije glumica

capture.jpg
Printskrin/Instagram 
Anica Lazić nije glumicafoto: Printskrin/Instagram

Anica je inače po struci psiholog, ali je sarađivala zajedno sa Lazarom Ristovskim na seriji "Drim tim", kada i započinje svoju glumačku karijeru.

Kada je otkriveno da su Lazar i Anica u vezi na Tviteru je, na pisanja da je nova glumčeva izabranica po struci glumica, reagovala i Ljiljana Blagojević.

Ona je, ispod zajedničke fotografije Anice Lazić i Lazara Ristovskog ostavila komentar: "Nije glumica. Gluma joj je hobi".

Ne interesuju ih godine

lazar-1.jpg
Damir Dervišagić 
Ne interesuje ih razlika u godinamafoto: Damir Dervišagić

Par koji se ne obazire na komentare u vezi s razlikom u godinama nastavlja da uživa u istom maniru, s obzirom na to da su često na raznim egzotičnim destinacijama. Nedavno su bili na odmoru, odakle su često izveštavali obožavaoce.

Uprkos velikoj razlici u godinama, Anica i Lazar ne haju za komentare, već uživaju u svojoj ljubavi.

- Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži - rekla je ona u emisiji "Premijera".

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Instagram/lazar.ristoviski Lazar Ristovski napunio 71. godinu