Kraljica Kamilauhvaćena je u društvu bivšeg suprugaEndrjua Parkera Boulsana promociji knjige "Cooking and The Crown: Royal Recipes From Queen Victoria To King Charles III" čiji je autor njihov sin Tom Parker Bouls.

Promocija je održana u četvrtak, 5. septembra, a bivši partneri došli su da pruže podršku svom sinu čije je objavljivanje knjige planirano za 26. septembar, a društvo su im pravile njihova ćerka Laura Lopez (46), Kamilina sestra Anabel Eliot (75) i Endrjuova bratanica Luisa.

Sudeći po fotografijama bivši supružnici su i dalje u odličnim odnosima, a na promociji su ležerno ćaskali.

Podsetimo, Kamila i Endrju Parker Bouls u braku su bili 22 godine, od 1973. do 1995., a razveli su se nakon Čarlsovog javnog priznanja da su imali aferu. U braku Kamila nije bila jedina koja je varala, a za njihove afere su oboje znali.

Nakon što je Čarls izašao u javnost i obelodanio aferu sa Kamilom, isto je uradio i Endrju koji je bio u tajnoj vezi sa Rouzmeri Pitman, koju je kasnije i oženio.

Rouzmeri je preminula 2010. godine, a kraljica Kamila prisustvovala je sahrani, što je još jedan od pokazatelja njenog bliskog odnosa sa bivšim supružnikom.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani