U današnje vreme velika razlika u godinama uopšte više nije tabu pogotovo u svetu slavnih, ali ono što čuvenog glumca Leonarda Dikaprija ističe od svih jeste da on svoje odabranice ostavlja nakon što pređu 25 godina.

Njegova sadašnja partnerka i manekenka Vitorija Ćereti (26) najstarija je devojka sa kojom je Dikaprio (49). Tom tematikom pozabavila se i stručnjakinja za ljubavne odnose Anabela Najt koja je obelodanila svoju tvrdnju zašto holivudski muškarci uvek biraju mnogo mlađe devojke.

Anabela, koja je i autorka bestselera i trener za veze slavnih osoba, tvrdi da muškarci pogotovo slavni biraju mlađe partnerke jer se tako osećaju i dalje mladim.

U njenom izlaganju pomenula je i Leonarda Dikaprija i sve njegove devojke među kojima su Žizel Bundšen, Blejk Lajvli, Kamila Monro i trenutno aktuelna Vitorija Ćereti koja je od glumca mlađa 23 godine.

"Moguće je da on sada izlazi s nekim ko se ne uklapa u šablon prihvatljivih godina kako bi negirao glasine koje ga prate poslednjih godina," rekla je Anabel i napomenula da slavna manekenka i dalje odgovara Dikaprijevom tipu žene.

"Na osnovu Leonardovog iskustva, lako je zaključiti njihova veza verovatno neće trajati zauvek. Ne znamo detalje njihovog odnosa, ali eto, recimo da će možda ovoga puta biti drugačije," dodala je Anabela, a preneo The Sun.

Anabel takođe ističe da Leonardo nije jedini pa je između ostalih pomenula i Ketrin Zitu Džouns i Majkl Daglasa, kao i Frenk Sinatru i Miju Farou, a navela je i nekoliko razloga zašto muškarci u pedesetim žele vezu sa ženama u ranim dvadesetim.

"Razlozi se razlikuju od veze do veze, ali potencijalno - muškarac se tako oseća mlađim ili moćnijim," objasnila je i dodala da veliku ulogu igra i teorija da mlađe žene imaju više energije u krevetu.

"Žene ne gube želju za intimnošću kako stare, taj aspekt nema starosnu granicu. Naše lično istraživanje pokazalo je da je 66% žena starijih od 65 godina koristi ili bi želelo da isproba neku seksualnu igrariju sa partnerom, tako da avanturizam u spavaćoj sobi nije nešto što je rezervisano samo za žene u dvadesetim," rekla je Anabela pa nastavila:

"Što se tiče ženskog interesovanja za ovu vezu, mlađim damama često privlačno da izlaze sa zrelijim muškarcima. Žene polaze od toga da stariji muškarci mogu da im ponude nešto što njihovi vršnjaci nemaju. Naravno, to nije uvek slučaj, ali iluzija o starijem i mudrijem muškarcu privlačna je mnogima," zaključila je stručnjakinja.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!