Poznati glumac Šon Pen (64) ponovo se ljubi, dve godine nakon razvoda od australijske glumice Lejle Džordž. Popularni umetnik je uhvaćen u Madridu u društvu mlade glumice Valerije Nicov.

Kako piše Page Six, par je u subotu šetao gradom, a u jednom trenutku su se čak i poljubili. Pen je bio ležerno obučen, nosio je crnu jaknu i tamne pantalone i bele patike. Valerija je prošetala gradom u elegantnom crnom odelu, koje je uparila sa bež košuljom.

Još uvek nema novih detalja o njihovom odnosu, a jedno je sigurno, glumcu se osmehnula sreća.

Ko je lepa Valerija?

Ne zna se ni koliko ova devojka tačno ima godina, ali se spekuliše da je u dvadesetim. Inače, Valerija je glumica iz Moldavije, a prema IMDB-u, glumom se bavi od 2018. godine. Do sada je glumila u nekim manjim projektima.

Romanse Šon Pena

son-pen-profimedia0866013704.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Burne romanse Šon Penafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O njegovom ljubavnom životu mogao bi da se napravi film. Iza njega su brojne ljubavne veze, a mnogim slavnim lepoticama je slomio srce.

Šon Pen je bio u braku sa Madonom. 1987, Madona je završila u bolnici nakon što ju je udario bejzbol palicom po glavi. Odbila je da podigne tužbu protiv supruga koji se tada suočavao sa zatvorskom kaznom od 60 dana zbog napada na filmskog asistenta.

profimedia0270928331.jpg
Profimedia 
Bio je u braku sa Madonomfoto: PRofimedia

Ubrzo nakon što se razveo od Madone, Šon Pen upustio se u vezu s glumicom Robin Vrajt.

profimedia0828261498.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
Bivša žena mu sve naplatilafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon toga je usledila vrlo kratka veza s glumicom Skarlet Johanson 2011, a viđeni su zajedno u Meksiku i Los Anđelesu.Dve godine kasnije Pen je počeo da se zabavlja s još jednom glumicom, Šarliz Teron, a raskinuli su 2015.

Pre četiri godine oženio se sa 31 godinu mlađom australijskom glumicom Lejlom Džordž. Ipak, ona ga je na kraju ostavila i zatražila razvod u aprilu 2022, a on je javno po medijima plakao i preklinjao Lejlu da mu se vrati.

(Kurir.rs/I.M.)