Kontroverzna reperka Jang Majami prisustvovala je jednoj od revija na Nedelji mode u Njujorku, gde je ponela nesvakidašnji "autfiit".

Njujork je prestonica mode, od ovog vikenda, a po svemu sudeći tek ćemo se nagledati kontroverznih izdanja u narednom periodu.

jang-majami-profimedia0905639738.jpg
RW/MPI / Capital pictures / Profimedia 
Jang Majami u kontroverznom izdanjufoto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Jung Majami je bila na događaju u okviru Nedelje mode, a fotografi su snimili njen posve neobičan autfit. Teško je objasniti šta je sve imala na sebi. Zapravo nije bilo toliko materijala, koliko je haljina bila zbunjujća.

Haljina je bila ukrašena perjem koje je prekrivalo njene grudi, zapravo polovinu grudi. A ponela je i specifičnu masku, kojoj je pokrila pola glave. Sve ostalo je bilo prekriveno provodnom tkaninom.

U jednom momentu se okrenula, a svi su ostali zapanjeni prizorom koji su zatekli. Gola leđa, a providni materijal je tek dao obris senke minijaturnim tanga gaćaicama, koje su sve začudile.

jang-majami-profimedia0905551324.jpg
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pictured: Yung Miami 
Kad se okrenula videle su se njene minijaturne tanga gaćicefoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pictured: Yung Miami

Sve je uparila sa crnim štiklama, što je dalo dodatni nivo ovom stajlingu, pre svega u elegantnom smislu.

Inače, Jang Majami se pre nekoliko meseci našla u centru pažnje zbog veze sa kontroverznim Šonom Kombsom, poznatijim kao P. Didi. Reper 50 Cent ju je optužio da je prostituk,a ona je negirala, a sve je podiglo veliku prašinu u javnosti.

O njenom trenutnom ljubavnom, ali i emotivnom statusu se samo nagađa, a jedno je sigurno, sve oči su bile uprte u nju.

(Kurir.rs/I.M.)