Septembar uvek označava novi početak jer se deca vraćaju u školu i letnji raspust se završava. 2024. je bila neverovatno teška godina za celu kraljevsku porodicu, posebno za kralja Čarlsa i Kejt Midlton, princezu od Velsa, koji se oboje bore sa rakom.

Poslednja fotografija Kejt Midltonfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Princeza od Velsa, imala je samo dva javna pojavljivanja ove godine, ove godine je viđena na Trooping the Color i finalu Vimbldona za muškarce u julu. Tada su joj se u kraljevskoj loži pridružile su se njena sestra Pipa i njena ćerka, princeza Šarlot.

Prema Sandej tajmsu, ona bi se mogla da se pridruži kralju 10. novembra na nacionalnoj službi u Vajtholu u čast onih koji su poginuli u sukobu. Takođe se navodi da su u toku planovi za njenu godišnju službu božićnih pesama Zajedno za Božić u Vestminsterskoj opatiji u decembru.

Tajms je izvestio da ako princeza „nastavi da ima više dobrih dana“, podrazumeva se da je stavila u cilj „potencijalno“ da se pridruži kralju i kraljevskoj porodici u Cenotafu za Nacionalnu službu sećanja na 10. novembar.

Kejt Midlton pojavola se na Vimbldonufoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Takođe se smatra da su kraljevski pomoćnici počeli da planiraju princezinu godišnju televizijsku pesmu „Zajedno na Božić“ u Vestminsterskoj opatiji u decembru. Nastavljajući sa nekim poslom od kuće u Vindzoru, Kejt održava redovnije sastanke sa svojim privatnim sekretarom Tomom Vajtom, svojim pomoćnikom privatnog sekretara Natali Barouz i sekretarom za komunikacije Velsa Lijem Tompsonom, kako bi planirala budućnost .”

Princeza od Velsa prvi put se pojavila na Krati Kirk otkako je ranije ove godine otkrila dijagnozu raka. Kejt Midlton (42) izgledala je u dobrom raspoloženju dok je prikazana kako stiže na nedeljnu službu sa svojim suprugom princom Vilijamom. Takođe su na putu do škotske crkve bili kralj Čarls i kraljica Kamila, vojvoda i vojvotkinja od Edinburga - zajedno sa njihovim sinom i Tim Lorens.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir Duca Marković ispraćena u penziju