Nekada omiljeni glimački par Ana Sofrenović i Dragan Mićanović u braku su dobili dve ćerke Ivu i Lenu.

Iako su oni na svoju ljubav stavili tačku 2011. godine, ove dve lepotice izrazito su vezane za roditelje, kao i oni za njih te im posvećuju svo svoje slobodno vreme.

Njihova starija naslednica Iva ima 25 godina i već nekoliko godina živi u Sloveniji gde je i završila i studije, a vrlo je verovatno da će krenuti istim stopama kao njeni roditelji. Imao svoj bend i veoma je uspešna. Sa druge strane, Lena je ove godine završila srednju školu i marljivo uči jezike, putuje i veoma je talentovana za crtanje.

jdp-premijera-16092023-0025-ata-images.jpg
ATA images 
Dragan Mićanovć sa ćerkomfoto: ATA images

Lena je nekoliko puta sa ocem bila i na premijerama filmova i predstva, te se vidi kako je od roditelja nasledila ljubav prema umetnosti.

"Teško je u današnje vreme biti roditelj. Borba je neprestana. Svako vreme ima svoje... Ali ovo je jako brzo. I sve se brzo dešava. Tako da u letu sve treba hvatati. Svi smo izgubljeni od poslova od briga. Čovek se snalazi, ali mora da veruje mlađim generacijama, onima koji dolaze iza nas, da će biti mudrije, pametnije od nas. Možemo samo da se nadamo da će tako biti", govorio je glumac za domaće medije.

(Kurir.rs/M.J)